Lifestyle

Most van a szezonjuk! 5 zsírgyilkos nyári finomság, ami szinte leolvasztja rólad a felesleget

Szerencsére az év legmelegebb időszakában számos olyan nagyszerű és egészséges finomság terem a kertekben, ami a diétára is előnyös hatással van.

Építsd be az étrendedbe!

Az egészséges életmód ma már egyre többünk életében játszik fontos szerepet, ahogyan az is, hogy magabiztosan tudjunk a tükörbe nézni. Mostanra megtanultuk, a sikeres fogyókúra nemcsak a rendszeres testmozgáson és a kalóriák számolgatásán múlik, hanem azon is, hogy az elfogyasztott élelmiszereknek olyan tulajdonságokkal rendelkezzenek, amelyek támogatják az anyagcserét, csökkentik az étvágyat, mindeközben pedig energiával látják el a testet. A nyári hónapokban szerencsére rengeteg olyan egészséges és ínycsiklandozó finomság kapható, amelyek rendkívül jó hatással vannak a fogyókúrára, hiszen segítenek elérni és megtartani az ideális testsúlyt. Részletek a galériában!

Uborka Az uborka nagy százalékban tartalmaz vizet és rostokat, így nagyon jó hatással van az emésztésre, vagyis megkönnyíti a fogyókúrát
Kattints a további képekért!

Elképesztő átalakuláson esett át Shandra Redwine, aki csodás életmódváltását egy bizonyos típusú étel kihagyásával indította el.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Well&fit

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.