Szeptemberi karrier és pénz horoszkóp: igazán szerencsés hónapba léptünk

Mutatjuk, hogy mit tartogat az szeptember hónap karrier- és pénzügyi fronton! Íme!

III.21. - IV.20.

Kos

Van, hogy éppen a változás, a változtatás tudja a helyzetedet stabilizálni. Nem kell feltétlenül mindent szétrobbantanod, elég, ha a hozzáállásodon igazítasz és tudatosítod, hogy az életed alakulása a saját kezedben van. A hónap eleje a legalkalmasabb a fontos, jövődet érintő döntések meghozatalára. Lehet, hogy érzelmileg nehéz lesz felvállalni a következményeket, de muszáj lesz megtenned, hatalmas lelkierőt kapsz hozzá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A sors újból és újból felkínálja azt, hogy az életedet megrfeormálhasd. Van, hogy szabadon dönthetsz, élsz-e a lehetőséggel, de az is könnyen előfordulhat, hogy nem lesz más választásod. Most valószínűleg az utóbbi fog fennállni, szerencsére a Kosban járó Marsi energiák rengeteg erőt adnak, hogy kilépj egy helyzetből és esélyt adj egy új korszaknak az életedben. Meg kell tanulnod küzdeni, győzd le a változásoktól való félelmedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az elmúlt időszakban voltak nagyon kemény helyzetek az életedben, ennek ellenére jó néhány sikert is elkönyvelhetsz. A következő időszak eredményessége azon múlik, hogyan tudod beépíteni a tapasztalataidat az életedbe. Vonj mérleget, nézzd meg, melyek azok a területek, amelyeken még dolgoznod kell, gondold át, miként tudod megoldani. Bízz magadban, tudatosítsd azokat a képességeidet, amelyekben jó vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Ha megteheted időzítsd mostanra a nyarást, utazz el, pihenj sokat. Élvezd a családi együttléteket, a közös kalandokat. Most nagy szükséged van az új impulzusokra, arra, hogy feltudj töltődni. Az elmúlt hónapok hozhattak az életedben egy kis megtorpanást, talán még régi problémák is újból felszínre kerülhettek, amiket rendezned kellett. Ha ezeket megtetted, akkor a nehéz időszaknak vége, most már csak előre kell nézned és tervezned a jövőt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A legfontosabb ebben a hónapban, hogy ne legyél türelmetlen, nem kell ölbe tett kézzel várnod arra, hogy beinduljanak a dolgaid. A hónap második felében lesz elég alkalmad arra, hogy kézbe vedd az életed irányítását. A legjobban akkor jársz, ha magad hozol meg néhány drasztikus és fontos döntést, legyen szó bármiről is. Ha van olyan terved, amibe eddig nem volt merszed eddig belevágni, akkor itt az ideje, hogy megtedd végre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ideje, hogy komolyan vedd magad, tanulj meg szorongások nélkül felelősséget vállalni, harcolni magadért, a boldogságodért. A hónap első felében jó esélyed van megérteni, feldolgozni, hogy mik azok a hozott viselkedési minták, amelyek gátolnak a céljaid megvalósításában, ezáltal kiléphetsz belőle és elkezdheted élni a saját életedet. Szentelj nagyobb figyelemt az érzéseidnek, a racionalitásodat most tedd félre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az év egyik legfontosabb időszakában jársz. Érdemes a céljaidat, lehetőségeidet átgondolni, tudatosítani és megnézni, mit kell értük tenned. Már csak azért is, mert komoly változásokat, izgalmas, váratlan helyzeteket hozó időszak veszi kezdetét az életedben szeptember hónapban. Az elkövetkezendő időszak konkrét munkát, új karrierlehetőséget is hozhat, ne hagyd elveszni ezeket a lehetőségeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az elkövetkezendő időszak minden törekvése arra irányul, hogy megtaláld és stabilizáld a helyed a világban. Ehhez keress olyan célokat, kihívásokat és elvégzendő feladatokat, amelyek biztos anyagi hátteret biztosítanak számodra. Gondold végi, melyek azok a "hozott tehetségeid", amelyeket pénzre tudsz váltani. és hogy van-e olyan régi befejezetlen ügyed, amit még rendezned kell.Muszáj, hogy tiszta lappal indulj, mert csak ezután tudsz új célokat kitûzni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Van, hogy a valóság és amit annak hiszünk, még csak köszönő viszonyban sincsenek egymással. Szeptember hónapban jó eséllyel szembesülhetsz a rideg valósággal. Igaz, hogy az igazság pillanata tartogathat néhány fájdalmas pillanatot, de legalább tisztán és reálisan látod a jövőbeli lehetőségeidet, a felismerés sokkal közelebb vihet a valós céljaidhoz, mint te azt elsőre hinnéd. Ne ijedj meg, ha felborul az életed, próbáld meg tartani a mértékletességet és akkor nem lesz nagy baj.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Szeptember hónapban a cselekvésnek van itt az ideje, bármit, amit eddig nem tettél vagy esetleg nem mertél megtenni, most érdemes elővenned. Viszont az fontos, hogy most más oldalról próbáld meg megközelíteni a dolgot, a lényeg a más perspektívából látáson van. Ez nem olyan könnyű feladat, hiszen önmagunkkal megküzdeni a legnehezebb, most ez a dolgod, de az égiek nem is igen hagynak számodra más megoldást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hónap első felében jelen lévő domináns energiák segítenek neked szárnyalni, kipróbálni magad új területeken és egyúttal végiggondolni, mennyire vagy szabad, tudsz-e az lenni, aki igazán szeretnél? A kulcs a saját hitrendszered, a Kosban járó Mars azt jelzi, hogy arra leszel képes, amit gondolsz és hiszel magadról. Ha nem vagy elégedett a lehetőségeiddel, akkor itt az ideje, hogy kibővítsd az ismereteidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A hónap eleje váratlan helyzeteket hozhat, olyan változások indulhatnak el, ami a jövőd szempontjából igencsak fontos lesz. Ha megtalál egy munkaajánlat, mindenképpen lépd meg, és ne hagyd elmenni, mert a későbbiekben anyagilag kedvező lehetőségeket tartogat. Ebben az időszakban tudatosabb vagy az átlagosnál, ez segítségedre van abba, hogy elérd azokat a céljaidat, amelyeket nagyon szeretnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!