Szeptember havi szerelmi horoszkóp: A Bika ne rettenjen meg a változásoktól

A Bak életében előtérbe kerülhet a szenvedély. Íme szeptemberi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Szeptember első felében érdemes lenne egy-egy döntésed előtt megállnod és elgondolkodnod a problémáidon. Ebben az időszakban jól működnek a megérzéseid és jóval empatikusabban viszonyulsz azokhoz akik sokat jelentenek számodra, mint általában. A hónap második felében a Mérleg jegyében csoportosuló bolygóknak köszönhetően képtelen leszel a kompromisszumra és az együttműködésre

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Egy régóta húzódó érzelmi ügyet sikerülhet lezárnod, de csak akkor, ha nem rettensz meg a változásoktól. Jobban tennéd, ha nem akarnál kitérni a megmérettetések elől. A Jegyedben haladó Uránusz, akár megengeded neki, akár nem, lebombáz minden olyan dolgot az életedben, amelynek lejárt az ideje. Kapcsolatodban is keresd a megújulási lehetőségeket, ez nemcsak a párkapcsolatodra igaz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Amennyibben az elmúlt időszakban elbúcsúztál azoktól a dolgoktól, amelyek már nem szolgálják a fejlődésedet, akkor egy nagyon jó hónapnak nézel elébe, Ha ezt még nem tetted meg, akkor 23-ig még van lehetőséged rendet tenni, tisztázni helyzeteket, kapcsolatokat. Ez a hónap szembesíthet kapcsolataid motivációijával és rejtett összefüggéseivel, családi és baráti kapcsolataidban is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Miközben egyre erősebb az igényed, hogy kapcsolódj másokhoz, érzelmi bezárkózásod megnehezíti az igazán mély kötődéseket. Ha nem akarsz megragadni a felszínes kapcsolatokban, tudatosan kellene figyelned rá, hogy felhozd a lelked legmélyén megbúvó érzéseket, akár pozitívak, akár negatívak és végre a helyére tud tenni őket. Csak így tudsz igazán felelősségteljes kapcsolatokat kialakítani vagy átrendezni a régieket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Most jó lenne, ha nem elégednél meg a felszínes élményekkel és válaszokkal, de ehhez nagyon mélyre kellene menni magadban. Csak is így találhatod meg azokat a válaszokat, amelyek elvezetnek a boldogsághoz. Ha időnként nagyon magányosnak érzed magad, keresd azok társaságát, akik pozitív érzésekkel és energiával töltenek fel téged. Környezeted most visszatükrözi azokat a problémákat, amelyeket meg kell oldanod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Meg kell tanulnod hinni és lelkesedni azért, amit el szeretnél érni, főképpen a kapcsolataidban. Ha hiszel a párodban, magadban, képesek lesztek boldog kapcsolatban élni és bármilyen akadályt képes leszel legyőzni. Szeptember 23-án a Nap elhagyja a jegyedet, ekkor fontos, talán végleges döntéseket kell meghoznod, ezért különösen legyél óvatos - ne az érzelmeidre, hanem az eszedre halgass.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A Merkúr, a Mars, majd szeptember 23-án a Nap is megérkezik a jegyedbe. Vége a befelé fordulásnak, lásd meg az élet csodáit és szépségeit. Ha megteheted, utazz el, legyél olyanok társaságában, akiket szeretsz és akik viszont szeretnek. Most mindenféle közösségi élmény hasznos lehet. A baráti találkozások is nagyobb szerepet kapnak ebben az időszakban, egyikkel-másikkal lehet akár konfliktusod is, de ezek csak átmenetiek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hónap első fele intenzív energiákat hoz, sokkal érzékenyebb lehetsz, ami a környezetedre is átragadhat. Próbáld meg a szíveddel látni a világot, figyelni, hallgatni a megérzéseidre, önvizsgálatot tartani, szeretni feltétel nélkül. Talán még akkor is, ha a józan eszed mást súg, ezt tanácsolja neked a jegyedbe megérkező Vénusz. Remek lehetőséged adódik, hogy megromlott kapcsolataidon javíts vagy akár új szerelmet találj magadnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Végtelenül megértő és együttérző tudsz lenni másokkal, ám saját magaddal szemben ez már jóval nehezebben megy. Ahhoz, hogy elfogadd magad olyannak amilyen vagy, ne áldozatként tekints magadra, ehhez azonban komoly belső utat kell bejárnod. Próbálj meg minél több időt egyedül tölteni, hogy feltárd a saját magad elől is rejtegetett titkaidat. Tanulj önismeretet, utazz, beszélgess sokat, magaddal, barátaiddal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Szeptemberben a szeretet, a szerelem, a szenvedély vagy legalábbis annak vágya nagyon erős lehet benned. Menj sokat társaságba, baráti találkozókra, mert most könnyen rátalálhatsz valakire, aki akár hosszú távon jelen lehet az életedben. A barátság egyébként is fontos lesz ebben az időszakban. Kiderülhet kikre számíthatsz a bajban, át kell írnod néhány dolgot magadban, hogy valódi változást tudj végrehajtani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A számtalan elfoglaltság mellett szeptemberben rád találhat a szerelem. Igaz, megeshet, hogy éppen egy olyan ember iránt táplálsz majd gyengéd érzelmeket, akiben eleinte egyáltalán nem bízol meg, éppen ezért fokozottan szükséged lehet a józan gondolkodásodra és a megfontolt döntéseidre. Lehet, hogy ez a szerelem lesz majd a végzeted, még akkor is, ha ezt képtelen vagy elfogadni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A múltad, a családi értékeid kerülnek előtérbe szeptember 23-ig. Ha van rendezetlen viszonyod a családi kapcsolataidban, most jó eséllyel tudsz rá megoldást találni. Rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy a konfliktusokat, félreértéseket tisztázni tudjátok. Érdemes foglalkoznod a hozott családi mintákkal is, most könnyedén felülírhatod őket, amennyibben valamelyiken már túl szeretnél lépni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak