Szabadulj meg a csótányoktól uborkával!

Zamatos, egészséges és távol tartja a csótányokat! Az uborka nem csak arra jó, hogy pakolást készítsünk belőle, hanem a kéretlen rovarokat is elűzi. Ha ezek az undok kis lények időről-időre feltűnnek a konyhádban, eláruljuk mivel várd őket "vacsorára"!

Csótányűző zöldség

A Föld legrégebbi lakói a csótányok. Kiválóan alkalmazkodnak mindenféle és fajta életkörülményhez, ezért igencsak nehéz elbánni velük. Akinek volt már dolga csótánnyal, az tudja, hogy nehezen lehet megszabadulni tőlük.

Ám az uborka erőteljes szaga elriasztja a csótányokat. Ha eddig nem hallottál erről a vegyszermentes módszerről, érdemes kipróbálni!

Végy egy uborkát, szeleteld darabokra, és tedd a szoba azon sarkába, ahol felbukkannak a csótányok! Ezzel a trükkel könnyedén megakadályozhatod, hogy tovább szaporodjanak és újra előmásszanak.

Fotó: galleryhip.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.