Lifestyle

Rendszeresen sportolsz? Akkor ezeket a dolgokat kerüld el edzés előtt: többet ártasz velük, mint gondolnád

Bizonyára számodra sem ismeretlen, hogy néha jobban, néha sokkal nehezebben bírod a sportolást. Ezen könnyen segíthetsz: cikkünkben eláruljuk, mi a titok!

Tedd félre ezeket a rossz szokásokat!

Van néhány olyan hétköznapi szokásunk, amelyek az edzésünk hatékonyságát jelentősen csökkenhetik és valószínűleg ez eszünkbe sem jutna. Számtalanszor hallunk arról, hogy sportolás után mi a legfontosabb, arról viszont már ritkábban esik szó, hogy mi az, amit jobb, ha hanyagolunk már a sportolás előtti órákban. Ha hasítani szeretnél a kondiban, vagy éppen a pályán, akkor ezeket inkább felejtsd el. Részletek a galériában!

Ne nyújts előtte! Ez bizony a legtöbb esetben nem túl jó ötlet, ám ha ezt elhagyod, jelentős javulást tapasztalhatsz az erőnléti szintednél. Mellesleg sokkal nagyobb sérülésveszélynek teheted ki magad, ha bemelegítés helyett nyújtásokat végzel.
Kattints a további képekért!

A só igazán pozitívan hathat szervezetünkre, ám ha nem megfelelő mennyiségben fogyasztjuk, akkor könnyen az ellenkező hatást válthatjuk ki.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Health Digest

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?
Lifestyle