Skandináv lottó: minden játékosnak a több mint félmilliárd forintra fájt a foga

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 48. hét Skandináv lottó sorsolását, ahol a várható főnyeremény már 540 millió forint volt.

Nézd meg, belőled lett-e az új milliomos

A Skandináv lottón legutóbb valaki a 40. héten volt igazán szerencsés, mivel 62 millió 462 ezer forintot nyert, na meg egy kis aprót még hozzá. Jól tudjuk, hogy a kicsit is becsülni kell.

Most várt ránk a 48. hét Skandináv lottó sorsolása. A statisztika szerint az előző héten 74 játékos volt hajszálnyira a főnyereménytől, de nekik csak hattalálatosuk lett. Ők így 254 ezer forintos nyereményt vehettek fel fejenként. Most is persze rengetegen nyertek pénzt, de a többség a főnyereményre pályázott. Múlt héten ismét nem volt telitalálat, így tudott gyarapodni ez az összeg.

A galériánkban mutatjuk a nyerőszámokat, és persze azt is, hogy volt-e telitalálatos szelvény!

A várható főnyeremény tehát ezen a héten 465 millió forint Magyarországon. A sorsolást most is a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket szerda délután 18 óráig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most vesszenek kárba a számai.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Médiaklikk

Oldalak

Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.