Side Eyeing Chloe: 9 éve készült az egyik leghíresebb mém - így néz ki ma a kislány, aki egy fotóval világhírű lett

Chloe már azelőtt nemzetközi hírnévre tett szert, hogy olvasni tudott volna – ehhez pedig elegendő volt egy fintorgás, ami azóta internet történelmet írt. Az amerikai kislány lassan a középiskolát kezdi és már egyáltalán nem hasonlít híres mémjére.

A videó, ami mindent megváltoztatott

2013. szeptember 12. - a nap, amikor felkerült a YouTube-ra az a bizonyos videó, ami alapjaiban megváltoztatta egy kislány, sőt, két kislány és a családjuk életét. Akkor a kis Chloé és Lily szülei az autóban készítettek egy videót, amelyben épp azt árulják el a lányoknak, legközelebb Disneylandbe viszik őket suli helyett. Lily örömében zokogásban tör ki, kistestvére pedig a jelek szerint erős túlzásnak érzi a reakciót és fintorgó fejjel néz nővérére. Ez az a tekintet, amelyen azóta egy generáció nőtt fel, a kis Chloé arca ugyanis a közösségi oldalakon máig mémként köszön vissza az internetezőkre, sőt képeslapok és reklámok is készültek a viccesen aranyos fintorgásból.

Chloé már 12 éves, te felismernéd ma is? Ha kíváncsi vagy rá, kattints a galériára!

Kilenc év telt el azóta, hogy az amerikai Salt Lake City városából származó, kétéves Chloe, akit Side-Eye Chloe-nak hívtak, lecsillapította nővére lelkes reakcióját a hírre, hogy a családjuk elviszi őket Disneylandbe.
Kattints a további képekért!

A perui szépségkirálynő vélhetően nem erre számított, amikor megtudta, hogy lehetősége lesz majmokkal találkozni.

Leadfotó/Videó: Youtube / Lily & Chloe

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Ha te is szereted kipróbálni a konyhádban fellelhető, természetes alapanyagokat a bőrápolás során, akkor a rizslisztet is érdemes kipróbálnod!
Lifestyle
Bár a legnépszerűbb fogyókúrás ital kétségkívül az almaecetes- és a citromos víz, a TikTok-on most egy másik zsírégető „csodaszer” is felbukkant, amit az emberek előszeretettel fogyasztanak, ugyanis...
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?