Sokan szeretik kandírozott magvakkal ízesíteni a salátájukat, ezzel azonban nagy hibákat követnek el: a fogyás ugyanis ott kezdődik, hogy a minimumra korlátozzuk a cukorbevitelt. A szakértők szerint a cukor még a legegészségesebb rágcsálnivalókat is ellenséggé varázsolja, és nagy mennyiségben 2-es típusú cukorbetegséget, elhízást, valamint szívbetegséget idézhet elő. Kandírozott magvak helyett válasszuk inkább a natúr változatot, vagy keressünk édes gyümölcsöket, amik természetes antioxidánsok, és tele vannak vitaminokkal, rostokkal.
5/5
Fotó: Pinterest
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
Kandírozott magvak
Sokan szeretik kandírozott magvakkal ízesíteni a salátájukat, ezzel azonban nagy hibákat követnek el: a fogyás ugyanis ott kezdődik, hogy a minimumra korlátozzuk a cukorbevitelt. A szakértők szerint a cukor még a legegészségesebb rágcsálnivalókat is ellenséggé varázsolja, és nagy mennyiségben 2-es típusú cukorbetegséget, elhízást, valamint szívbetegséget idézhet elő. Kandírozott magvak helyett válasszuk inkább a natúr változatot, vagy keressünk édes gyümölcsöket, amik természetes antioxidánsok, és tele vannak vitaminokkal, rostokkal.