Lifestyle

Viszlát edzés, viszlát diéta: ez a fűszer pillanatok alatt leolvasztja rólad a felesleges kilókat, igazi csodaszer a zsírégetéshez!

Fogyni szeretnél, de nincs időd annyit mozogni, amennyi hatásos lenne a zsírégetés szempontjából? Szerencsére léteznek olyan „csodafűszerek”, melyek felgyorsítják a fogyás folyamatát!

Te mennyit fogyasztasz belőle?

Vannak fűszerek, melyeket nem csupán kellemes ízük és aromájuk miatt fogyasztunk, hiszen nem elhanyagolható szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásaik és egészségügyi előnyeik sem. A sáfrány épp ilyen, nem véletlenül tartják igazi „csodanövénynek”: gazdag például olyan antioxidánsokban, melyek segítenek a sejtek védelmében, illetve az oxidatív stressz csökkentésében, emellett fogyasztása hangulatunkra is pozitív hatást gyakorol, mivel antidepresszáns tulajdonságokkal rendelkezik, valamint serkenti a boldogsághormonok termelődését is. A fűszer ezenkívül javítja a memóriát, óvja a szív- és az érrendszer egészségét, de gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert, nem mellesleg még a zsírégetésben is óriási segítségünkre lehet, ha fogyni szeretnénk. Hogy miért? Galériánkból kiderül!

A sáfrány nem egy hagyományos zsírégető fűszer, mint amilyen például a fahéj vagy épp a csili, de számos módon hozzájárulhat a fogyáshoz és az egészséges testsúly fenntartásához. Például csökkentheti az étvágyat és az éhségérzetet, ez pedig segít abban, hogy kevesebb kalóriát vigyünk be szervezetünkbe, és annak az esélye is a minimálisra redukálódik, hogy az étkezések között az egészségtelen vagy épp hizlaló nasikhoz folyamodjunk.
Kattints a további képekért!

Nem is gondolnád, de több dolgot is szimbolizálhat, ha a már nem élő, halott rokonaiddal álmodsz éjszakánként. Az álomfejtő most elárulta, mi lehet az oka annak, ha elhunyt szeretteink folyton megjelennek lelki szemeink előtt, miközben mi az igazak álmát alusszuk.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle