Lifestyle

Rozsdafoltok csúfítják a zuhanyzót és a lefolyót? Így szabadulhatsz meg tőlük vegyszerek nélkül, csupán pár perc alatt!

A rozsdásodás problémájával senki sem találkozik szívesen, főleg nem a fürdőszobában, hiszen ezek a vöröses-barna foltok igencsak el tudják csúfítani az összképet. Szerencsére egy filléres trükkel vegyszerek nélkül is megszabadulhatunk a rozsdától, olvass tovább, hogy megtudd, hogyan!

Viszlát, rozsda!

Alapvető dolognak számít, hogy a rozsda mindig ott és akkor üti fel a fejét, amikor és ahol nem kéne: leggyakrabban az acélból vagy vasból készült kiegészítőkön, alkatrészeken és szerkezeteken jelenik meg annak következtében, hogy ezek a dolgok a legtöbb eseteben nedvességnek és oxigénnek vannak kitéve, e két tényező jelenléte pedig szinte garantálja, hogy előbb vagy utóbb rozsdával találkozunk majd. A konyhában és fürdőszobában lévő csapokat és lefolyókat, valamint a zuhanyrózsát sem kerüli el ez a probléma, amit sokszor csak nagyon erős vegyszerekkel és súrolással tudunk eltüntetni. Szerencsére azonban vannak olyan filléres és gyors megoldások is, melyekhez nincs szükségünk kemikáliákra, mégis hatékonyak és a legmakacsabb foltoktól is megszabadulhatunk segítségükkel. Galériánkban most egy ilyen bevált trükköt mutatunk, amit neked is mindenképpen érdemes kipróbálnod!

Fehér ecet a csíkmentes poharak érdekében, citrom a koszos mikróba – ezek mind olyan házi praktikák, melyeket az emberek szívesen alkalmaznak a csillogó végeredmény érdekében. Nos, a rozsdás lefolyók és csapok elleni harc során is bevethetünk egy ezekhez hasonló, pár száz forintos trükköt, mellyel a siker garantált lesz!
Kattints a további képekért!

Ne dobd ki azonnal a fonnyadásnak indult zöldségeket, ezzel az egyszerű trükkel percek alatt újra frissek lesznek!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.