Lifestyle

Ez az 5 jel arra utal, hogy jobb, ha szakítasz a pároddal: te hányat tapasztalsz jelenleg a saját kapcsolatodban ezek közül?

Minden kapcsolatban vannak problémák, és akadhatnak olyan helyzetek, amikor bizonytalanná válik a pár közös jövője. De mikor jön el az a pont, amikor jobb, ha már külön utakon indulunk el? A TWN.hu cikkéből ez is kiderült.

Jelek

Amikor az első párkapcsolati kétségek felbukkannak a fejedben, az nagyon nyomasztó lehet, így érthető, hogy lelkileg is megvisel a dolog. Mielőtt azonban eldöntenéd, hogy hogyan tovább, jó, ha tisztában vagy azzal, mikor menthetetlen egy kapcsolat és mikor érdemes még energiát fektetni bele - teszi hozzá a TWN.hu. "Ha a párkapcsolat jövőjéről van szó, vannak egyértelmű jelek. Nem érzed magad biztonságban mellette? Fizikai és érzelmi erőszaknak vagy kitéve? Nem fogadnak el? Nem vesznek komolyan? Vagy irányítanak? Ezekben a helyzetekben egyértelmű, mi a dolgod" - írja a lap. Hozzáteszik: de vannak olyan további jelek, amelyek arra utalhatnak, hogy jobb, ha külön folytatjátok az életeteket. Most eláruljuk, melyek ezek a jelek.

Nincs már bizalom - A bizalom az egészséges és boldog párkapcsolat alapja. Füllentett már neked a párod, esetleg félre is lépett? Ezek azok a helyzetek, amikor érdemes komolyan elgondolkodnod a közös életeteken. Még ha a szerelem továbbra is megvan, az odalett bizalmat nem mindig lehet visszaállítani. Természetesen nyílt kommunikációval, őszinte beszéddel helyre lehet hozni, de ez nagyon sok munkát és időt igényel.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...