Lifestyle

Nyitva találta a teraszajtót a 22 éves lány: amikor megnézte a kamerát, nem hitt a szemének - Videó

Időről időre nyitva találta a kert felé néző ajtaját a 22 éves lány, Heidi így okkal kezdett aggódni, hogy rendszeresen illetéktelenek járnak az otthonában. Amikor rájött az igazságra, nem hitt a szemének.

Ajtó

A Los Angelesben élő fiatal lány egymást követő három napon is arra ért haza, hogy nyitva van a teraszajtó. A méretes nyílászáró elmozdítása komoly erőfeszítést igényel belülről is, így okkal kezdett aggódni, hogyan juthatott be bárki az otthonába kívülről, amíg nem volt otthon - írja a TWN.hu. Érthető volt a rossz érzése, így az elszántsága is: mindenképpen utána akart járni, ki, miért és hogyan nyitotta ki az otthonát. Ezért szereltetett fel egy kamerát a bejárati ajtóval szemben, a nappaliban. Amikor az első nap hazaért és megnézte a felvételt, nem hitt a szemének!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.