Lifestyle

Meghallotta a dalt a demens bácsi az autóban: a reakcióját milliók könnyezik meg - Videó

Egy tragikus betegség, ami családokat is képes tönkretenni. Egy friss videó ugyanakkor most azt bizonyítja be: a demencia árnyékában is vannak apró reménysugarak.

Papa

Sikeresen felépítette Londonban sminkes vállalkozását Cher Webb, aki sajnos azt is pontosan tudja, milyen érzés, amikor a közvetlen családtagjaid hirtelen már nem ismernek fel. Nagyapja, Joe bácsi ugyanis demenciában szenved, és egyre kevesebb dologra emlékszik - írja a TWN.hu. "Egy dolog azonban a jelek szerint beleégett az agyába: az amerikai country- és folkénekes, a leginkább a Take Me Home, Country Roads című daláról ismert John Denver egyik slágere. A jelek szerint az 1974 júniusában megjelent romantikus dal, az Annie's Song soraira máig jól emlékszik az idős bácsi. Cher erre akkor döbbent rá, amikor egy nap autóval vitte a papáját és a rádióban felcsendült a dal" - írja a lap. A papa reakciójáról szívszorító videó készült.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.