A tej és gabonapehely párosítása eléggé elterjedt reggli, ám érdemesebb saját készítésű granolát választani a boltokban kapható, túlzottan cukrozott változatok helyett. A bolti müzlik és gabonapelyhek gyorsan felszívódnak, emiatt hamar újra megéhezhetünk tőlük, magas cukortartalmuk pedig hozzájárulhat a gyulladás kialakulásához.
1/4
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
Cukrozott gabonapelyhek
A tej és gabonapehely párosítása eléggé elterjedt reggli, ám érdemesebb saját készítésű granolát választani a boltokban kapható, túlzottan cukrozott változatok helyett. A bolti müzlik és gabonapelyhek gyorsan felszívódnak, emiatt hamar újra megéhezhetünk tőlük, magas cukortartalmuk pedig hozzájárulhat a gyulladás kialakulásához.