Ha otthon töltitek a Valentin-napot – 10 romantikus film egy összebújós estéhez

Ha a Valentin-napot otthon, filmnézéssel töltitek a pároddal, akkor van pontosan 10 ajánlatunk a számotokra. 10 remek romantikus film a csöpögős, a vicces és a valóságos kategóriából – bármelyiket választjátok, jól fogtok szórakozni. Íme!

A szerelem hullámhosszán (1993)

A távkapcsolat még soha nem tűnt annyira romantikusnak, mint Nora Ephron mára már klasszikussá vált filmjében. A szerelem hullámhosszán egy olyan férfiról és nőről szól, akik anélkül ismerték fel a másikban a nagy Ő-t, hogy találkoztak volna egymással. Tom Hanks és Meg Ryan utánozhatatlan páros!

500 nap Nyár (2009)

Az 500 nap Nyár a modern szerelmi történetek egyik legérdekesebb darabja. Mi sem példázza ezt jobban, mint maga a történet: az egyik főszereplő egy olyan lány, aki nem hisz az igaz szerelem létezésében, ennek ellenére egy menthetetlenül romantikus fiú lesz a hódolója. Egyszerre vicces és keserédes alkotás!

Harry és Sally (1989)

Rob Reiner klasszikus romkomjában Meg Ryan és Billy Crystal karaktere több éven át csak barátok anélkül, hogy bármi több történt volna közöttük. Aztán egy éjszaka minden megváltozik. Aki nem a nyálas, hanem az okosan humoros romantikát részesíti előnyben, annak jó hírünk van: ez az ő filmje!

Bridget Jones naplója (2001)

Kihagyhatatlan romantikus film, és kész. Mark Darcy pedig a tökéletes férfi, és kész. René Zellweger a kerekded Bridget szerepében olyan bájos és valóságos, mint egyik filmjében sem.

Videók: youtube.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!