Rokkantsági segélyt igényelt, miközben zajos bulikban táncolt a rongylábú nagymama

A ma ötvenes évei derekán járó nagymama először 1992-ben igényelt rokkantsági segélyt, de sokáig senkinek sem tűnt fel, hogy az asszony kitűnő fizikai állapotnak örvend.

Egy furcsa csalás igaz története

A napjainkban 54 esztendős, Nagy-Britanniában élő nagymama, Cheryl Topham hosszú évtizedeken keresztül rokkantsági segélyre szorult, egy idő után viszont kiderült róla, hogy valójában kifogástalan fizikai állapotnak örvend. Cheryl hosszú időn keresztül egyetlenegy alkalommal sem bukott le - adott hírt a középkorú nő bizarr történetéről a Daily Mail nevű lap.

Cheryl először még 1992-ben, vagyis kereken 30 éve igényelt fogyatékossági támogatást. Hét évvel később már a legmagasabb összegű ellátásban részesítette az állam. Az anyagi juttatásokat arra hivatkozva igényelte, hogy mozgásában súlyosan korlátozott: elmondása szerint ízületi gyulladás, kéztőalagút szindróma (zsibbadással járó betegség), ízületi kopás, továbbá csigolyameszesedés keserítette meg a mindennapjait. Azt is kifejtette, hogy a felsorolt egészségügyi problémák miatt jó ideje már csak mankóval vagy kerekesszékkel tud közlekedni. Csakhogy a meséjéből egy megveszekedett szó nem volt igaz - legalábbis egy idő után.

A hölgy végül három évvel ezelőtt, 2019-ben bukott le. Rendhagyó körülmények között derült fény a turpisságra.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, a sztori csak most válik igazán érdekessé!

Oldalak

  • 1
  • 2