Lifestyle

Retró zenei kvíz: felismered a 2000-es évek legnagyobb magyar slágereit az első sor alapján?

Felszállás a nosztalgiavonatra! Tízből hét ember biztosan elvérzik ezeken a feladványokon, neked menni fog?

Neked vajon sikerül?

Ha már unod a mai toplistás dalokat és egy kicsit felszállnál a nosztalgiavonatra, akkor ezt most megteheted, ugyanis összeszedtünk 9 hatalmas magyar slágert a 2000-es évekből. Ezek a számok bizony minden retró buliban felcsendülnek és zabolázatlanul énekeljük a refrénjüket, ám hidd el, hogy az első néhány sor komoly fejtörést okoz, pláne akkor, ha még zenei alap sincs hozzá, ami emlékeztet minket a régi nagy kedvenceinkre. Te vajon hányat találsz el? Ragadj egy papírt, majd a sorszámok mellé írd fel, hogy szerinted ki az előadó és mi a dal címe. Garantáltan jól fogsz szórakozni!

A megoldásokat az utolsó oldalon találod!

1. "Mámorból újra ébrednék, Valóság minden álomkép. Te vagy most nekem a végzetem, Minden percét élvezem."
Kattints a további képekért!

Kíváncsi vagy, hogy a helyén vannak-e az emberi kapcsolataid? Ebből a kapcsolati körnek is nevezett pszichológiai tesztből most kiderülhet!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.