Lifestyle

Gondoltad volna? Van egy adó, ami csak minket, nőket sújt

Te is rendszeresen megkapod a párodtól, hogy túl sokat költesz? Akkor olvass tovább, ugyanis bizonyított tény, hogy nőnek lenni igenis drágább. Azt is eláruljuk, miért.

Többet fizetünk ugyanazért a termékért

Egy amerikai kutatás szerint a nőknek szánt termékek jelentős része jóval drágább, mint azoknak férfi megfelelői. Nem ritka, hogy akár a duplájába is kerül egy borotva, egy dezodor vagy éppen arckrém, amit mi talán észre sem veszünk, pedig a hatóanyag, a méret, sőt esetenként még a márka is megegyezik. Ezt a jelenséget a szakemberek "pink tax"-nek, magyarul "rózsaszín adónak" nevezik. Hivatalosan persze ilyen "közteher" nem érinti a nőket, de egy átlagos bevásárlásnál szinte biztos, hogy zsebbenyúlósabb lesz nekünk, mint férfi társainknak.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.
Lifestyle
Bár az érzelmi zsarolás mögött legtöbbször a szeretet és a féltés lakozik, egészségtelen kapcsolatokat hozhat létre, amelyek egyik fél számára sem előnyösek, hosszú távon pedig önértékelési...