Összeomlás 3 nappal az esküvő előtt: legjobb barátnője forgatta meg a kést a menyasszony szívében

A két nő között a múltban mindig megértés és szeretet honolt, ám a nagy esemény óriási próbatétel elé állította a kapcsolatukat.

Senki sem szereti az "igazolatlan hiányzást"

Egy esküvőt mindig több hónapos - egyes esetekben akár több éves - szervezőmunka előz meg. Fontos, hogy a nagy napra minden úgy álljon össze, ahogy azt az ifjú pár - főként a menyasszony - megálmodta. Elég egyetlen váratlan esemény, és kártyavárként dőlhet össze mindaz, amit a házasulandók és családtagjaik hosszasan, időt és energiát nem spórolva építgettek. Egy esküvő tervezésekor-szervezésekor természetesen azt is alaposan meg kell fontolni, hogy kikből is álljon a majdani vendégsereg. A meghívottak körét érdemes úgy összeállítani, hogy előre tudni lehessen: a listán egyetlen olyan személy sem szerepel, akinek részvétele kétséges. Ebben az esetben ugyanis sok bosszúság érheti a szervezőket. Persze mindig közbejöhet valami - egy hirtelen betegség, egy baleset vagy egyéb családi esemény -, mely miatt valaki arra kényszerül, hogy lemondja részvételét. Erről azonban illik előre értesíteni a jegyespárt.

Nemrégiben napvilágot látott egy igaz történet a Mirror hasábjain, mely hűen tükrözi, micsoda galibát okozhat, ha egy meghívott elfelejteni az érintettek tudomására hozni váratlan távolmaradását. Egy ilyen húzás akár a teljes idegösszeomlás szélére is sodorhatja a menyasszonyt.

Fotó: 123rf

Lapozz a történet részleteiért!

Oldalak