Ez a Fém-Patkány éve: A kínai asztrológia hatalmas változásokat hozhat

Most végre tiszta vizet öntünk a pohárba! Tudd meg, milyen pozitívumokra, és milyen kihívásokra számíthatunk a február 4-én kezdődő újévben! Kínai asztrológus szakértőnk, Padma írása!

Küzdj meg magadért!

Az asztrológusok által használt kínai kalendárium szerint, amely a Nap pályáját veszi figyelembe, február 4-én kezdődik az újév. Előrejelzésnél ezt vesszük alapul. A mindennapi életüket azonban az ún. lunáris, az az a Hold fázisait követő naptárrendszer szerint élik a kínaiak, ezért a nagy újévi nemzeti ünnepet a fenti dátumhoz képest néhány nap eltéréssel tartják. Ezzel magyarázható, hogy sok helyen találkozhattunk már a „boldog holdújévet” köszöntéssel, illetve javában zajlik a kínai tavaszünnep is.

A lényeg, hogy mindenképpen búcsúzunk már a mozgalmas, és sok jót hozó Föld-Disznó évétől, és úgy tűnik, még mindig nem számíthatunk nyugalmasabb időszakra. De mit jelenthet az életünkre vetítve, hogy a jin Föld energiáját a jang Fém fogja váltani?

Ez elég hatalmas változás, mondhatni vége lesz a toleranciának, és a mennyei kényeztetésnek, amiben az elmúlt évben tengernyi tennivalónk közepette részesülhettünk. Aggasztóan hangzik, de mint mindig, most sem szabad megijedni. Minden energia meghozza az áldásait, így a jang Fém is. Céltudatosan megtervezett, nagy volumenű dolgokat vihetünk véghez határozottan és eltántoríthatatlanul ebben az évben. Eltökéltségünk és kitartásunk megsokszorozódik, gondolkodásunk kitisztul. A felesleges részleteken való rágódás helyett végre élesen rálátunk arra, ami eddig fejtörést okozott, és egyértelművé válik számunkra, hogy merre tovább. Helyes és helytelen, kedvező és kedvezőtlen végre élesen elkülöníthető lesz. Eljött az ideje tiszta vizet önteni a pohárba az olyan helyzetekben, ahol ez már húzódik egy ideje! Döntéseinkben nem befolyásol majd holmi szentimentalizmus, és mind a magunk, mind mások védelmében bátran kiállunk. Röviden megfogalmazva az egyenesség lesz a nyerő.

Mit szívleljünk még meg a 2020-as Patkány évében? Olvass tovább a következő oldalon!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!