Lifestyle

Csak pár pillanatra parkolt le a nő: pofátlan és durva üzenet várta őt a szélvédőn, amikor visszaért a kocsihoz

A nő egyből felkapta a vizet, mikor elolvasta, mi áll az apró cetlin, és úgy gondolja, teljesen jogos volt a dühe: a kártyán egy passzív-agresszív üzenetet talált.

Megalázó vagy jogos?

A derbyhire-i Long Eaton városában élő nő a minap osztotta meg történetét a Mirrorral: a neve elhallgatását kérő lakos elmesélte, hogy nemrégiben a Recreation Streeten állt meg és parkolt le. Csak pár pillanatra hagyta ott a kocsiját az utcán, amikor is beugrott valahova, ám mire visszaért az autóhoz, egy meglehetősen bunkó hangvételű üzenet várta őt, amit valaki a gépjárműjének szélvédőjére tűzött. Mikor a nő elolvasta a cetlit, egyből dühbe gurult, érzése szerint pedig teljesen jogosan, ugyanis az üzenet meglehetősen passzív-agresszív hangvételű volt véleménye szerint, amit úgy gondol, hogy egy troll hagyott a kocsiján. Hogy mi is állt pontosan a papíron, azt galériánkból megtudhatod!

„Komolyan mondom, borzalmasan parkolsz, szívás, ahogyan csinálod. Ha a földönkívüliek, akik intelligens életet keresnek egy másik bolygón meglátnák, hogyan parkolod le az autódat, nevetnének egyet, és inkább azonnal elhagynák a Földet. Tanulj meg parkolni, vegyél órákat” – állt a cetlin, és még egy kamu webcímet is odabiggyesztettek az aljára, a www.yourparkingsucks.co.uk nevű oldalt, melynek URL-je annyit tesz, a „parkolásod szívás”.
Kattints a további képekért!

Egy boltba ugrott be a lányával a nő, aki egy mozgássérült parkolóhelyen állt meg az autójával. Amikor visszatértek a kocsihoz, valósággal sokkot kaptak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.