Lifestyle

Azt hitte, a pasija szimplán csak megcsalja - összeomlott a nő, amikor rájött a teljes igazságra

A fiatal nő a közösségi oldalán számolt be róla, hogy szerelme egy ideje furcsa közönnyel viszonyult hozzá, ami már önmagában is megcsalás gyanújára adott okot, de valójában ezerszer súlyosabb volt a férfi vétke.

Jeges űr támadt a két ember között

Mindenki, aki volt már megcsalás áldozata, fel tudja idézni azt a furcsa, bizsergető érzést a gyomrában, amit a kínzó gyanú okoz: érzed - sőt tudod -, hogy valami nincs rendben a partnereddel, és minden sejted azt súgja, hogy hamarosan csúnya titok fog kiderülni, de még nem állt össze előtted a teljes kép. Idegőrlő helyzet, melynek - vagy így, vagy úgy, de - jobb minél előbb véget vetni.

Valószínűleg így érezhette most következő történetünk ifjú hősnője, Hayley is, aki nemrégiben a közösségi oldalán számolt be róla, miként is fedezte fel, hogy szerelme annak rendje és módja szerint a hátába vágta a rozsdásbökőt. A Mirror cikke ismertette a részleteket: Hayley egy idő után arra lett figyelmes, hogy partnere szépen, lassan hűvössé, szófukarrá, távolságtartóvá vált vele szemben. Az ilyesmi persze mindig felveti annak a gyanúját, hogy esetleg már nem két, hanem három félről szól a párkapcsolat, de azért érdemes számolni más lehetőségekkel is, mielőtt az ember fia vagy lánya pánikba esik.

Hayley mindenesetre szinte az első perctől fogva érezte, hogy partnere a háta mögött lóvá teszi. A nő egy TikTok-videóban mesélte el, hogy barátja először februárban kezdett különösen viselkedni. Hayley először azt hitte, "egyszerű" megcsalásról van szó, de végül kiderült, hogy ennél sokkal szörnyűbb a gátlástalan férfi vétke.

Fotó: 123rf

Lapozz, jövünk a további részletekkel!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.