Lifestyle

Kék lábakkal és ujjakkal rohant a kórházba a terhes nő: a diagnózis lesújtotta őt

Pánikolva keltette fel a férjét, majd azonnal hívták a mentőket. A kórházban kezelni kezdték, majd jöttek a vizsgálatok.

Kék

Malin Haraldsen története futótűzként járja körbe a világot. A TWN.hu cikke szerint a dán nő néhány napja ébredt arra, hogy észrevette, a lábai sötétkékek. Azonnal keltette a párját, majd riasztották a mentőket. Mire kiértek, fel is öltöztek és már robogtak is a kórházba. "Mire odaért, a helyzet sokkal rosszabbnak tűnt, mint ahogyan indult: Malin észrevette, hogy az ujjai is kékek" - írja a lap. Az orvosok számára erős volt a gyanú: valószínűleg egy vérrög okozhatja az elváltozást a terhes anyuka szervezetében. Vérhígítót kapott, hogy megelőzzék a legrosszabbat, aztán folytattak a vizsgálatokat. Végül kiderült az igazság - nem csak a nő, a világ sem jut szóhoz.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!