Lifestyle

Most Te is segíthetsz a kisgyermekes családokon - vásárlásod a felzárkózó településeken lakókat segíti

A kisbabák egészséges fejlődésének alapja a biztonságos környezet, a megfelelő körülmények és az odafigyelő gondoskodás. A KSH adatai alapján1 ma Magyarországon többszáz olyan szegény sorsú településről tudunk, ahol a megfelelő körülmények nem állnak rendelkezésre, ezért az itt élő családok és gyermekek hiányt szenvednek a mindennapokban. Az ő életkörülményeik javításán szeretne segíteni a most induló jótékonysági programmal a Pampers, a Rossmann és a Máltai Szeretetszolgálat közösen.

A gyermekek gondozása odafigyelést és érzékenységet követel. Fokozottan igaz ez a kisbabák első három életévében. A gyermekkori élmények, emlékek, az ott tanult minták alapozzák meg életünk nagyrészét.

Egészséges gyermekből, egészséges környezetben lesz egészséges felnőtt

A kisbabák az első 12 hónapban magatehetetlen újszülöttekből öntudatos örökmozgók lesznek, eközben megháromszorozzák súlyukat. Egyre aktívabban reagálnak az őket érő külső ingerekre, tudatosabban használják a testüket önálló helyváltoztatásra, és az első gügyögő hangok is elhagyják a szájukat. Felnőttként az a legfontosabb feladatunk, hogy támogassuk őket, és megteremtsük számukra a lehető legbiztonságosabb környezetet, hogy egészségesen fejlődhessenek egészen felnőtt korukig.

kisbaba takaró rózsaszín

A Pampers támogatói programjának keretein belül a Máltai Szeretetszolgálat olyan felzárkózó településen élő kisbabás családokat kíván támogatni2, ahol a komfort nélküli házak aránya ötszöröse az országos átlagnak, a foglalkoztatás jellemző formája a közmunka, a legtöbb szolgáltatásért pedig az első városig kell utazni az ott élőknek. A segítő munka első lépései a kisbabák és kisgyermekek biztonságát szolgálják, hogy a hátrányos körülmények ne befolyásolják egészséges fejlődésüket.

Amikor magunkra maradunk, a legapróbb gondoskodás is a világot jelenti

A Pampers márka küldetése, hogy a szülőkkel, szakértőkkel és szervezetekkel együtt jobbá és kellemesebbé tegye a kisbabák világát. A P&G Pampers márkája ezt a küldetést úgy valósítja meg, hogy a legjobb minőségű termékeket gyártja, elkíséri a szülőket a kisbabák fejlődésének minden szakaszában, valamint számos jótékonysági kezdeményezést indít évről évre a kisbabák támogatására. Ez idén sincs másképp. Az idei a harmadik év, hogy a Pampers egyik legfőbb társadalmi célja, a koraszülöttek támogatása mellett a pelenkaszegénység visszaszorításán is dolgozik. 2022-ben több, mint 64.000, 2023-ban pedig közel 49.000 darab pelenkát adományozott a márka a rászorulóknak a vásárlók segítésével.

kisbaba pelenkában

Vásárlásoddal ismét segíthetsz adományozni!

A Pampers és a Rossmann immár hagyományos jótékonysági akciójában most te is részt vehetsz! Vásárlásoddal segítheted, hogy minél több Pampers pelenka jusson el adományként a rászorulóknak. Minden, 2024. február 12. és március 10. között a Rossmann üzletekben, vagy Rossmann Online Drogériájában megvásárolt Pampers pelenkacsomag után a Pampers egy pelenkát adományoz a felzárkózó településeken élő rászoruló kisbabáknak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével.

1 https://www.ksh.hu/stadat_files/ele/hu/ele0039.html
2 https://fete.hu/

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!