Lifestyle

Valentin-napon kutatta át gyanúba keveredett felesége telefonját: elképesztő, milyen üzenetváltásra bukkant a férfi

A férj épp a szerelmesek piros betűs ünnepén jött rá, hogy a felesége csúnyán elárulta.

Igyekezett elaltatni a gyanúját, de végül felülkerekedett rajta a félelme

A Mirror hasábjain napvilágot látott történet főhőse, egy fiatal, szemlátomást boldog házasságban élő férfi egy idő után felfigyelt rá, hogy drámaian megváltozott a felesége viselkedése. Eleinte mindezt betudta annak, hogy a nő éppen államvizsga előtt áll, és a diploma megszerzéséért tett erőfeszítések bizonyára minden erejét felemésztik. Ám szemet szúrt neki az is, hogy késő délutánonként sokáig elmarad, és a kettejük közti intimitás sem volt már olyan elsöprő erejű, mint románcuk hajnalán. A pasas ennek ellenére is igyekezett elhitetni magával, hogy csupán képzelődik, és valójában "minden rendben van". Amikor elérkezett a Valentin-nap, csodás ajándékokkal kedveskedett a nejének - többek között masszázzsal is -, aki korán elszenderedett, és nyugovóra tért. A férfi kihasználta az alkalmat, és belepillantott szerelme telefonjába. Bár ne tette volna!

A férj sokkoló üzenetváltást talált a nő telefonjában. A másik fél a felesége egyik közeli munkatársa volt. A virtuális csevejből hamar kiderült, hogy a két embert nem csupán kollegiális kapcsolat fűzi össze.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.