Lifestyle

Titkos óvszert talált szerelme kocsijában a nő: parádés, ahogy megleckéztette a csapodár férfit

A nő már egy ideje gyanakodott rá, hogy a férje a háta mögött másvalakivel szűri össze a levet, de félelmei csak akkor nyertek igazolást, amikor egy doboz óvszert talált társa autójában.

Azonnal fellángolt szívében a bosszúvágy

Nem mindenki tudná megőrizni a hidegvérét, a lélekjelenlétét egy ilyen felfedezés után, de a Daily Star hasábjain napvilágot látott igaz történet furfangos hősnőjének valahogy mégis sikerült. Mivel a szóban forgó óvszeres doboz már fel volt bontva, ezért minden kétséget kizáróan bizonyítást nyert, hogy a férfi titokban egy másik nő ágyában keresi a boldogságot. Mindez persze nem okozott óriási örömet megalázott hősnőnk számára, de a fájdalmas felismerés nem szabott gátat kreatív energiáinak. Olyan elegáns, stílusos, mégis kegyetlen bosszút állt szívszerelmén, hogy az kötelező tananyag lehetne egy "Hogyan vegyünk elégtételt, ha félrelép a párunk?" kurzuson. Lapozz, mutatjuk a történet fergeteges folytatását!

Ha már úgyis a keze ügyébe került az óvszeres doboz, minden egyes óvszer tasakjára lyukat szúrt egy tű segítségével.
Kattints a további képekért!

A nőt nem csupán az üzenetek tartalma háborította fel, de azok időpontja is teljességgel letaglózta.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...