Lifestyle

Óriási rekord a FitBalance-on! Több ezren tornáztak együtt!

A 2019-es őszi Fitbalance-ra, több mint 9000-en regisztráltak. Az év legjobban várt sporteseménye hatalmas rekordot döntött.

Hihetetlen rekord a Fitbalance-on

A Papp László Budapest Sportaréna vasárnap szinte teljesen megtelt a sportolni vágyókkal.
A legnépszerűbb helyszín ezúttal is a Nagyszínpad volt, ahol Szujó Zoltán vezetésével egymást követték az ország legnépszerűbb edzőinek órái. Rubint Réka idén is hihetetlen hangulatot teremtett. A 41 éves fitnesz lady most sem hazudtolta meg önmagát, kőkeményen megizzasztotta a sport szerelmeseit. Végeláthatatlan tömeg mozdult meg egyszerre a közel 8000 négyzetméteren. Hatalmas sikert aratott a spinning terem is a különböző funkcionális edzések, a kangoo, a body art, a jóga és a pilátesz mellett. Az ország legnagyobb sport és életmód fesztiválja évek óta hatalmas népszerűségnek örvend, idén pedig arculatában és tartalmilag is megújult.

Lapozz a részletekért!

Fotó: Fitbalance

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...