Ne félj az internetes vásárlástól! - 5 dolog amiért imádunk az online piactereken shoppingolni

Bár az internetes vásárlás és az online aukciós oldalak szerencsére egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, még mindig sokan félnek a vásárlás e módjától. Hogy az ő kedvüket is meghozzuk a dologhoz, eláruljuk, mi miért rajongunk az internetes piacterekért!

Non-Stop

Az online vásárlásban elsősorban biztosan az a legjobb, hogy nem kell kimozdulnunk otthonról ahhoz, hogy néhány új rucit, vagy bármi mást beszerezzünk magunknak, amire csak szükségünk van! A négy fal között akár pizsamában és smink nélkül is vásárolhatunk, ráadásul nem kell üzemanyagra sem költenünk, hiszen ki sem kell tennünk a lábunkat az ajtón. Az online piacterek az év 365 napján, hétfőtől vasárnapig, 0-24 óráig nyitva tartanak, ezért tényleg akkor vásárolunk, amikor csak kedvünk van hozzá.

Hihetetlen árak

Számos online piactéren-, vagy aukciós oldalon sokszor fillérekért, de minimum a bolti árak töredékéért lehet ruhákat, szépségápolási termékeket vagy akár elektronikai cikkeket is rendelni. A különböző aukciós oldalakon rendszeresen találkozhatunk olyan minőségi darabokkal is, melyek kikiáltási ára 1 forint!

XXS-től XXXXXL-ig

Az online vásárlás mellett szól az is, hogy a legtöbb internetes piactérnek (legyen az hazai vagy külföldi) széleskörű kínálata van a különböző testalkatokkal rendelkező vásárlóknak is. Sokan például telt és karcsú testalkatra, valamint alacsony és magas termetűeknek is kínálnak ruhákat, de még kismama termékkel is elkényeztetik az érdeklődőket. Ha pedig nem vagyunk biztosak a ruha méretekben, segítségünkre lehetnek a boltok oldalain található mérettáblázatok, amik pontosan leírják, hogy az adott darab milyen méretekre van szabva.

Pillanatok alatt megvan

Biztosan neked is megvan az a szitu, mikor órákig bolyongsz egy plázában, hogy végre megtaláld, amit keresel, de egyszerűen nincs szerencséd. Az online piacterek egyik nagy előnye, hogy csak be kell írnunk a keresőbe, mire van szükségünk, és máris célzottan, számos termék közül válogathatunk. Mi több, a legtöbb oldalon termékfigyelőt is beállíthatunk a kiszemelt darabra, így rendre értesülhetünk az esetleges árváltozásokról is, így akkor csaphatunk le rá, amikor nekünk az a legjobb.

Egyszerű és gyors fizetés

Az online piactereken számos különböző módon fizethetünk a megrendelt termékekért, legyen az banki átutalás vagy utánvétes számlarendezés. Az online vásárlás mégis talán egyik legbiztonságosabb módja a PayPal fizetés, melynek lényege, hogy mindössze létre kell hoznunk egy PayPal azonosítót, ahol a bankkártyánk adatait kell megadni, így az online PayPal fizetésnél a PayPal fogja levonni a kártyánkról az összeget. A biztonságot az adja, hogy a bankkártyánk adatait nem egy ismeretlen webshop számára kell kiszolgáltatnunk, ráadásul, ha valamiért nem kapjuk meg rendelésünket, vissza is igényelhetjük a pénzünket.

Ha biztosra szeretnél menni (x)

Ha számodra is fontos a biztonságos online vásárlás, akkor van egy jó hírünk! A Vatera a hazai online piacterek közül elsőként vezette be a PayPal fizetési módot oldalán, ami lehetővé teszi a felhasználók közötti közvetlen online fizetést. Ezzel nem csak az eladókat, hanem a vásárlókat is védik, akik, ha nem kapják meg a vásárolt terméket, vagy az jelentősen különbözik a leírtaktól, akkor visszafizetést igényelhetnek, legfeljebb a PayPalon kifizetett összeg erejéig. A kezdeti időszakban ráadásul különleges akciókkal élhetnek a felhasználók, erről bővebben itt olvashatsz!

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!