Október a Tűz-Kutya hónapja: a tűsarkúból lépjünk át a hegymászó bakancsba

Míg a Kakas hónapjában kicsíphettük magunkat, most a lomposság lesz a nyerő a kínai asztrológia szerint – Olvasd el szakértőnk, Padma havi előrejelzését!

Nyerő lesz, nem menő – de ez most kitérdekel

A nemrég véget ért Kakas havában ráhangolódhattunk az eleganciára, kifinomultságra, most viszont nyugodtan átmehetünk „lompos kutyába”, elő a vastag pulcsival, kötött sállal, bakanccsal – ez minden tekintetben jobban passzol nem csak az időjáráshoz, hanem a Kutya havának energiáihoz is.

Ismét az erőteljesebben ható energiáké a terep, mivel főleg jang hatások érvényesülnek októberben. Ilyenkor nem nagyon találunk mentsvárat vagy kibúvót a kollektív történések alól. Most épp azt kell majd megélnünk, hogy valósággal bebetonozottnak tűnik a helyzet, mintha soha az életben már nem akarna megváltozni, és már így marad az életünk, ilyen furán, járványosan, szájmaszkosan, távolságtartósan, rettegősen… Igen, október is még ilyen lesz, de ne dőljünk be neki. El fog múlni, jön az áramlás következő hulláma és el fogja mosni. Februártól kezdődően nagy valószínűséggel egyre inkább magunk mögött tudhatjuk ezt az időszakot.

De addig legyünk türelmesek, bölcsek, és fogadjuk el békés lélekkel azt, ami Van. Aki komolyan ügyel a belső stabilitására és az immunrendszere erősítésére, az már tavasz óta nem néz/hallgat semmilyen médiát a járvánnyal kapcsolatban. A testünk egy nagyon érzékeny rendszer, minden egyes sejtünk azonnali biokémiai reakciókkal válaszol a gondolatainkra/érzelmeinkre. Vagyis nem csak kívülről bevitt „gyógyszerekkel” befolyásolhatjuk a biokémiánkat, azt híve, hogy semmi egyebet nem tehetünk az egészségünk védelméért. Sőt… a szorgalmasan beszedett drága gyógyszereink hatása is elmaradhat, ha folytatjuk az aggódást, rettegést, panaszkodást, mérgelődést. Ha odakint állandósult egy helyzet, attól mi, belül még változhatunk és minden egyes nap változtathatunk a hozzáállásunkon!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak