Október havi nagy szerelmi horoszkóp - Merüljünk el érzelmeinkben

Meg kell dolgoznunk a meglévő és a kialakulófélben levő kapcsolatokért. Íme október havi szerelmi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Amennyibben október hónapban szeretnéd összekötni pároddal az életedet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed, mert ezen most égi áldás van.Végre olyan kerékvágásban folytatódhat az életetek, amelyre már régóta vágyakoztok. Ha egyedülálló vagy, akkor nagy eséllyel a sors egy olyan személlyel hoz össze, aki nagy hatást gyakorol az életedre és talán egy életre szóló kapcsolat is lehet belőle.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Magánéletedben olyan változásra van kilátás október hónapban, amely miatt teljesen átalakul az életed és teljesen más szemmel tekintesz a világra. Előfordulhat, hogy belebonyolodsz egy olyan kapcsolatban, amelyet nem akarsz vagy nem tudsz felvállalni vagy aki után sóvárogsz, most kiderülhet, hogy nem is olyan elérhetetlen. Bárhogyan is alakuljon itt az ideje, hogy te tedd meg azt a lépést, amelyről úgy érzed, hogy eljött az ideje.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Szerelmi életedre a változatosság lehet a jellemző, ennek nagy szerepe lehet az internetnek, egymást követhetik az izgalmas levelezések, aztán a találkozók. Ha egyedülálló vagy, akkor kevés az esély, hogy ebben a hónapban megtaláld az igazit. Viszont ezek a beszélgetések, találkozások nagy tanulsággal szolgálhatnak, egyre inkább kirajzolódik kire, mire is vágysz igazán. Ha van párod, akkor a párodat új oldaláról ismerheted meg, ami által újból fellángol köztetek a szerelem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Október hónapban felütheti fejét a féltékenység, ami a kapcsolatotokat próbatétel elé állíthatja. Ezért különösen fontos az egyértelmű kommunikáció, mert különben elfajulhatnak a viták és félreértések. Előfordulhat, hogy téged vagy párodat Ámor nyila eltalálhatja, egy harmadik személy próbál befúrakodni közétek. Ez egy komoly próbatétel lehet számotokra, viszont nem érdemes kockáztatni, mert a titok kiderül és ebből nem alakulhat ki tartós kapcsolat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nagy "vadász" hírében állsz, de néha azért neked is szükséged van arra, hogy levadásszanak, meghódítsanak, harcoljanak a kegyeidésrt, akarjanak, küzdjenek érted. Ebben a hónapban ad ki a kezedből az irányítást, legalább a hóanp első felében, hagyd, hogy szeressenek, kényeztessenek. Ha van párod akkor itt az megújulás lehetősége, most új alapokra helyzehetitek a kapcsolatotokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Engedd, hagyd, hogy megváltoztasson a szerelem, hogy végre a felszínre kerülhessenek azok az érzéseid, amelyeket mélyen elrejtettél magadban. 12-e körül nagyon jól ráérzel párod motivációjára, érzéseire, világossá válhat számodra, hogy mik a mozgatórúgói a kapcsolatotoknak vagy esetleg éppen arra, hogy miért nincs állandó kapcsolatod. A hitedet kell megtalálnod a szerelemben, magadban, a párodban, a világban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Érdemes az első héten kicsit elgondolkodnod magadról, a vágyaidról, aztán megnézni, hogy így éled-e az életedet. Mennyi a megalkuvás, a mások elvárásainak való megfelelés és mennyit teszel magadért, a saját boldogságodért. Ideje, hogy felrázd magad és kezedbe vedd a saját sorsodat, mert nem fogja helyetted megtenni senki. Rá fogsz jönni, hogy mennyire vonzó vagy, amikor magabiztos vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nagyon tudsz szeretni, csak ezt nagyon nehezen tudod kimutatni, állandó félelemben élsz, hogy mások megsebezhetnek. Ha fontos a párod, akkor mond el neki, hogy mennyire fontos számodra, de azt is, ha valami nagyon zavar téged, nem lehet örökösen félelemben élni. Amennyibben keresed az igazit, akkor lépj ki az elefántcsonttornyodbó, semmire sincs garancia az életben, ha boldog akarsz lenni, akkor muszáj megkockáztatnod a csalódás lehetőségét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Bármennyire is fontos, hogy a saját utadat járd, szükséged van egy társra, egy biztos pontra az életedben. Hogy legyen valaki akit szerethetsz és ő viszont szeressen. Bármennyire is tagadod fontos, hogy legyen honnan elmenned és legyen hová visszatérned. ne felejtsd el, hogy az igaz szerelem a mindennapokban méretettik meg. A másikra figyelésban, a gondoskodásban nem pedig a nagy szavakban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Az elmúlt stresszes időszak hatására még inkább elzártad az érzelmeidet, most még inkább nehezen nyílsz meg. Párod nehezményezi, hogy nehezen mutatod ki az érzelmeidet, úgy érzi, hogy sok mindent le kell tenni az asztalra, hogy értékeld őt. Próbálj meg egy kicsit lazább lenni, a jóra koncentrálj, ne a nehézségekre. Engedd meg magadnak végre, hogy boldog legyél. Ha képes vagy rá, olyan pillanatokat élhetsz át, amelyet soha nem felejtesz el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Októberben engedd meg magadnak, hogy megállj egy kicsit, itt az ideje, hogy félretedd az előítéleteidet, a fejedben létező korlátaidat. Olyan helyzetekkel találkozhatsz ebben a hónapban, amikor kénytelen leszel tisztázni saját érzéseidet, párodhoz fűződő viszonyodat, konfliktusaidat. Sok beszélgetésre, egymás iránti figyelemre lesz szükségetek. Ha keresed a párod, akkor engedd el most ezt a dolgot, inkább csak élvezd az életet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Október hónapban ismerkedős, szerelmes időszakra számíthatsz, feltéve, ha nem hagyod, hogy a lustaságod győzzön és több energiát fektetsz a magánéletedre, az érzelmeid megélésére, kimutatására, ha van párod akkor kifejezetten hálás lesz érte. Ha egyedül élsz, akkor 17-e környékén egy utazás, egy baráti társaság vagy egy tanfolyam vagy továbbképzés adhat esélyt egy olyan találkozásra, amiben már régóta nem volt részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak