Október havi karrier horoszkóp: A Bikánál új munkahely lehet kilátásban

A Kosnak most a kapcsolatrendszerére kell támaszkodnia. Íme októberi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Október hónapban érdemes keresned a kapcsolódási pontokat, tanulj, ismerkedj, utazz! Próbáld meg változatosabbá tenni a mindennapjaidat, legyél kezdeményezőbb. Kreativitásodat, tapasztalataidat most leginkább az anyagiak területén tudod hasznosítani. Bármilyen befektetésre, vállalkozásra, pénzügyi döntésekre jó időszak ez, de kapcsolatok nélkül ez most biztosan nem fog menni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Október hónap a hivatásod területére irányítja a figyelmedet, akár új munkára is számíthatsz, ha éppen aktuális. Viszont a kollegáiddal való kapcsolatodnak mindenképpen érdemes most több figyelmet szentelned, különösen akkor, ha az elmúlt időszakban voltak konfliktusaid. Nem ártana egy szemléletváltás, rugalmasság és nyitottság, ne ragaszkodj mindig a saját igazadhoz, a világ sokkal színesebb és változtatosabb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Próbálj meg egy kicsit változtatni a munka stílusodon, ne egyedül csinálj mindent. Oszd meg a feladatokat a többiekkel, így nem csak a terheid egy részét tudod letenni, hanem még a kollégákkal való kapcsolataid is javulnak. Sokat tanulhatsz tőlük, új ismereteket, kitartást, új világszemléletet, felelősséget. Ez a hónap új munkát vagy egy új lehetőséget is hozhat, tőled függ, élsz-e a vele.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Ebben a hónapban a biztonság a legfontosabb számodra, ezért nézd át a pénzügyeidet, tartozásaidat, befektetéseidet. Próbáld meg úgy alakítani a dolgaidat, hogy biztonságban érezhesd magad. Ne kapkodj, gondolj át mindent alaposan. Az elmúlt időszakban megkezdett dolgok most esnek át az első megméretettésen, most kiderül, mennyire életképesek a mindennapokban. Az életképtelen dolgoktól válj meg szívfájdalom nélkül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Tanulni, utazni, új kapcsolatokat kialakítani, nyitni a világra - ezek a legfontosabb dolgok számodra ebben a hónapban. Hajlamos vagy elnyomni a saját érzéseidet, vágyaidat, ez pedig értékes lehetőségektől foszthat meg téged. A jegyeddel szemben haladó Szaturnusz rá fog kényszeríteni, hogy vállald fel az érzéseidet, véleményedet, mert csak így találhatsz rá a saját utadra. Az önismeret sokat segíthet ebben neked, ha szükséges, keress fel egy szakembert.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A szürke hétköznapok rengeteg energiádat elszívják ebben a hónapban. Rendet tenni, megoldani, megharcolni, kijavítani - a munkahelyeden, az otthonodban, a mindennapokban. Ne hagyd, hogy a fásultság eluralkodjon rajtad, állj meg egy pillanatra és nézd meg, mi az, ami nem múködik, ami már csak nehezék számodra. Ezután már könnyen kitalálhatod, hogy mit kell tenned azért, hogy a számodra fontos dolgok újra beinduljanak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Biztos vannak vágyaid, álmaid, akárhány éves is vagy. Semmiképpen ne mondj le róluk, a hónap első két hete kitűnő lehetőségeket tartogat a végiggondolásra, utána már csak be kell indítani a dolgokat. Legyél céltudatos és kitartó, sokat lendíthetsz az anyagi helyzeteden. Dolgozd ki a stratégiát, semmit ne bízz a véletlenre és keresd meg hozzá a megfelelő segítőtársakat. Nem is hinnéd, mennyien szeretnek téged és szívesen segítenének az álmaid megvalósításában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben a hónapban a szokottnál is fontosabb, hogy együtt tudj működni másokkal, akár munkáról, üzleti tárgyalásról vagy a magánéletedet érintő fontosabb döntésekről is van szó. A hónap első fele a tervezésről és átgondolásról szól, míg a második felében már érdemes beindítani az új projekteket, kezdeményezéseket. A munkahelyi kapcsolataidat is időszerű lenne rendezned, mert ezen most nagyon sok múlhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Október hónap első felében igen csak kiszámíthatatlan lehet az anyagi helyzeted, aminek többek között egy nagyobb, váratlanul felmerülő kiadás lehet a legfőbb oka. Nem ártana, ha egy kicsit óvatosabban és körültekintőbben körbejárnál mindent, mielőtt fontos döntést hozol az anyagi helyzetedet vagy jövődet érintő kérdésekben. A hónap utolsó hete sorsdöntő lehet, legyél résen minden lehetőségre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Október hónapban érdemes lenne egy kicsit jobban átnézni a családi kasszát és rendbe tenni a kiadásokat. Ha vannak gondjaid, akkor próbáld meg megkeresni, hol csúsztak el a számításaid és mi lehetne a jövőben a legbiztosabb taktika, hogy ezt elkerüld. Október 18-tól jó esélyek mutatkoznak az anyagi dolgaid rendbehozatalára, ha munkahelyváltáson gondolkodsz, a hónap második hete kínálja a legjobb lehetőségeket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben a hónapban keress új kihívásokat, célokat, olyanokat, amelyekkel új lendületet vehetsz. Most minden segítséget megkapsz hozzá, barátaidtól, családodtól, kollégáidtól, a sorstól, csak higgy magadban. Október 18-a körül egy régi álmod válhat valóra, de csak akkor, ha elég bátor vagy hozzá és nem sajnálod a ráfordított időt és energiát. A pénzügyeidet illetően nem ártana eg kicsit tudatosabbnak lenned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Remek anyagi és egzisztenciális lehetőségeid lesznek ebben a hónapban, különösen a hónap elején. A kiadásokkal viszont legyél óvatos, csakis a legszükségesebb dolgokra költs és tegyél el tartalékot, ha van rá lehetőséged. Kölcsönt semmiképpen ne vegyél fel és ne is adj még a barátoknak sem. Most csakis rajtad áll, hogy mennyire lehetsz aktív részese a saját életednek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak