Egy videót akart megnézni rajta, ezért vette el az igazgató az egyik iskolás mobilját

Az anyuka TikTokon mesélte el az esetet, hogy mi történt a gyerekével. Forrnak az indulatok azzal kapcsolatban, amit az igazgató tett.

Az anyuka ki is kérte az emberek véleményét az interneten

Ma már tényleg szinte minden diáknak van mobilja. Ugyebár az többnyire a szülőkön múlik, hogy hány éves kortól veszik meg az első készüléket a gyereküknek.

Az okostelefon tehát tényleg a mindennapi élet szerves része, és ez alól az iskola sem kivétel. Az oktatási intézmények házirendjükben szabályozzák a diákok mobiltelefon-használatát. Az iskolák többségében lenémítva kell a táskában tartani a készüléket, és csak szünetben szabad használni.

Azonban az igazgató elveheti úgy a készüléket, hogy még használja is? A galériánkban bemutatjuk a történetet, és azt is leleplezzük, hogy mit gondolt erről egy rendőr.

Még február végén az iskola igazgatója behívta az irodájába az egyik fiút, mert úgy tudta, hogy levideózott egy iskolában történt verekedést.
Kattints a további képekért!

Óvodások, kisiskolások körében nagyon gyakori ez a vírusos megbetegedés. Mutatjuk, hogy milyen tünetekre érdemes figyelni.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.