Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.03.09.: A Nyilas élete teljesen új irányt vehet, ha ma kezébe veszi a sorsát

A Kos ma hirtelen felindulásból olyat tehet, ami maga is megbán. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Hasonló napra számíthatsz, mint amilyen a tegnapi volt. A belső és a külső világod egyensúlya megbillen. Ma komoly feszültségek támadhatnak a kapcsolataidban. Ez a lelkiállapot olyan lépésekre sarkallhat, amelyeket utólag nagyon nehéz lesz megmagyaráznod és olyat tehetsz, amit megbánhatsz.


IV.21. - V.20.

Bika

A nap első felében feszültség és düh nehezíti meg az életedet, de ez rávezet téged arra, hogy tisztábban láss egy problémát. Mindezek a történések átlendíthetnek egy megrekedt helyzeten, és ez megkönnyíthet egy fontos döntést is, amelyet talán már régóta meg kellett volna hoznod.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ez nem alkalmas pillanat arra, hogy minden erőddel belevesd magad a munkádba vagy a szakmádba, de ha mégis ez elkerülhetetlen, akkor legalább próbálj meg tárgyilagos maradni és tartsd magad takarékon, amennyire csak lehetséges. Ma oda kell figyelned a lelki szükségleteidre is.


VI.22. - VII.22

Rák

Ma a teljesen padlót foghatsz, talán úgy érezheted, mintha a körülmények súlya alatt roskadoznál. Nézd át újra a saját választásaidat és vállalásaidat. Könnyen előfordulhat, hogy nem is kell megtenned mindazt, amit szerinted elvárnak tőled. Próbálj meg segítséget kérni és ez lelket önthet beléd.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Akármilyenek is a költekezési szokásaid, óvatos vagy merész, ma egészen biztosan meg leszel szabadítva a pénzed egy részétől. Vigyázz ne ess túlzásokba, főleg, ha egyébként is hajlamos vagy az önkényeztetésre vásárlásokra. Más módja is van az öngondoskodásnak, örömszerzésnek.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A Vízöntő jegyében járó Vénusz alkalmat teremt arra, hogy mélyre áss az esetleges párkapcsolati problémáid gyökeréig. Most ne finomkodj, mindent teríts ki nyíltan, ha képes vagy rá. Készülj fel arra is, hogy valaki hatalmi harcba akar belerángatni téged, de ne hagyd magad!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szellemileg fáradhatatlan és tevékeny vagy, nagyszerű lehetőség, hogy csinálj valami különlegeset. Érdeklődésed a metafizikai, spirituális témák felé fordulhat, ami talán még téged is meglephet. Főleg arról lehet szó, hogy igyekszel kiterjeszteni a látókörödet és fejleszteni magadat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A mai nap folyamán tele vagy szeretettel és teljes körülötted a nyugalom. Ha önmagadat adod teljes lesz körülötted az összhang, te lehetsz a középpontban még a párkapcsolatodon belül is. Most társaságra van szükséged, így ha nincs párod, töltsd barátaid társaságában az időt.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A mai nap ideális lehet arra, hogy életed kritikus területein változtatásokat hajts végre és a kívánt irányba tereld.. Most a szokásosnál is több motivációt érzel magadban arra, hogy olyasmibe is belekezdj, amelyre eddig talán nem tudtad rávenni magad. Bízz sokkal jobban magadban, mert most a bátraké a szerencse!


XII.22. - I.20.

Bak

Ez egy olyan nap, amit legszívesebben pihenéssel vagy más, kedvenc időtöltéssel töltenél. Ha mégis dolgoznod kell, jól kijössz emberekkel, de fontos tárgyalásokra, szerződések aláírására nem igazán alkalmas ez a mai nap. Ugyanis túl sok engedményre hajlasz pusztán csak a viták elkerülése miatt.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma nagyon úgy érzed, hogy társaságra van szükséged és most mindenkivel jól kijössz. Talán túlságosan is barátkozó kedvedben vagy, ez mindaddig rendjén is van, amíg nem engeded, hogy a vágyaid olyasmibe rántsanak bele, amit később megbánnál.


II.21. - III.20.

Halak

Ma nincs sok kedved dolgozni, és éppenséggel kifejezetten lassú, fegyelmezetlen vagy. Jobb, ha kiveszel inkább egy kis szabadságot. Alkotókészséged viszont megvan, csak a kellő fegyelem hiányzik, hogy ezt a hajtóerőt valami nagyszerű dologra fordítsd. Keress valami új hobbit, amiben kiélheted ezt a kreatív energiát.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.