Lifestyle

2023-as kínai horoszkóp: ez a 2 állatjegy egész évben balszerencsés lesz, míg 3 másik jegy szülöttje csak jóra számíthat

Két állatjegy egész évben balszerencsés, míg másik három jegy szülöttje rendkívül szerencsés lesz a Nyúl évében. Te vajon melyik kategóriába tartozol állatövi jegyed alapján? Most kiderül!

A Nyúl éve

A kínai horoszkóp szerint a vízi Nyúl éve, azaz a holdújév 2023. január 22-én kezdődött, és 2024. február 9-én ér majd véget: ez az esztendő az előrejelzés szerint a remény éve lesz, mivel ahogyan azt az Astronet is írja, a Nyúl a hosszú élet, a béke, a kedvesség és a jólét szimbóluma a kínai kultúrában. A harcos természetű Tigris éve után tehát egy jóval nyugodtabb időszaknak nézünk elébe, ám ennek ellenére sok minden történhet a különböző jegyekkel a Nyúl évében is, amiről korábban itt írtunk részletesen. Kiderült az is, hogy ez az esztendő három állatjegynek rendkívül szerencsésen alakul, míg két jegyet folyton balszerencse éri majd 2023-ban, amit hiába is próbálnak elkerülni, egyszerűen nem tudnak. Galériánkból kiderül, kikről is van szó pontosan!

Bivaly (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021) A Bivaly az előrejelzések szerint sokkal szerencsésebb lesz ebben az évben, mint tavaly, ám azért, hogy 2023-ban minden jól alakuljon a számára, alaposan meg kell küzdenie. Egy pillanatra sem hagyhat fel a kemény munkával, annak érdekében pedig, hogy karrierjében végre előrébb jusson, minden adandó lehetőséget és alkalmat meg kell ragadnia. Ami a szerelmet illeti, magánélete is szerencsésebb vizekre evez ebben az esztendőben, ám az elkövetkezendő hónapban egészségére különösen tanácsos vigyázni és odafigyelni: ha bármilyen probléma is felmerül szervezete kapcsán, jobb, ha azonnal orvoshoz fordul, hogy elkerülje a nagyobb bajt. Szerencseszínei a sárga, barna, arany, ezüst és a fehér lesznek ebben az évben.
Kattints a további képekért!

A kínai asztrológia a kínai kultúrában gyökeredző sok ezer éves ezoterikus hagyomány és tan, mely a világ alapelemeinek viselkedését, a természet rendjét, körforgását magyarázza.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...