Lifestyle

Ezek a csillagjegyek soha nem lehetnek boldogok egymással, szabályosan taszítják egymást: Talán ez a gond a kapcsolatodban?

Ez a 4 csillagjegy bármennyire is szeretné, nem vagy csak nagyon nehezen tud együttműködni egy egészséges, tartós párkapcsolatban.

Nem mindenki illik mindenkihez

Ahogy a mindennapjainkban tapasztaljuk, vannak olyan emberek, akikkel beindul a kémia és vannak, akikkel egyáltalán, sőt, akár még taszítanak is bennünket. Az ezotéria világában is léteznek ezek a vonzódások és ellentétek, sajnos vannak ugyanis olyan csillagjegyek, akik szabályosan taszítják őket és nem tudnak egy tartós, kényelmes párkapcsolatban együtt létezni.

Bika és Nyilas A Bika és a Nyilas alaptermészete annyira különbözik, hogy nem tudnak egymás mellett harmóniára lelni. Ugyan a kapcsolatuk nagyon heves érzésekkel és rózsaszín köddel indul, hamar kiderül, hogy nem működőképes a dolog. A Bikát vonzza a Nyilas nyitott személyisége, a Nyilas pedig rajong a Bika kisugárzásáért. A hálószobában nagyon jól passzolnak, azonban sajnos a mindennapokban nem tudnak boldogulni egymással. A Bika elég hamar rájön, hogy nem tud lépést tartani a Nyilas aktív társasági életével, hiszen ő sokkal inkább töltené vele otthon, kettesben az időt, a Nyilas azonban mindig menni akar. A Nyilas mindeközben hamar elunja az otthonülést és az eseménytelen életet, pedig a Bika köti az ebet a karóhoz és nem akar változtatni.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!