Lifestyle

Itt a 2023-as kínai horoszkóp: Mutatjuk, mit tartogat neked a Nyúl éve, legyen szó szerelemről, karrierről, önmagadról

A kínai asztrológia a kínai kultúrában gyökeredző sok ezer éves ezoterikus hagyomány és tan, mely a világ alapelemeinek viselkedését, a természet rendjét, körforgását magyarázza.

A Nyúl éve jön

A kínai naptár a holdfázisokra épül: a holdévben 12, nagyjából 29 és fél napos hónap van. A kerekítés kedvéért hasonlóan a nyugati naptárhoz, 6 darab 29 napos kishónap, és 6 darab 30 napos nagyhónapra tagolódik. Körülbelül 3 évenként pedig megtoldják egy kiegészítő hónappal, azonban ezek nem szabályosan követik egymást. A kínai holdév rendszerint később kezdődik, mint a nyugati napév. 2023 a Nyúl éve lesz, mutatjuk, melyik csillagjegy mire számíthat.

Patkány (Születési éve: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984) A nyúl éve szerencsét és boldogságot hordoz a Patkány évében születettek számára. A Patkányoknak lehetőségük adódik 2023-ban megtalálni életük szerelmét és kiélni a szenvedélyeiket. Karrier terén is fellendülést tapasztalhatnak, pénzügyileg sem lesznek hátrányban, ha jól bánnak a pénzzel.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.
Fashion&Beauty
Rihanna ismét elképesztő külsővel jelent meg: a barbadosi énekesnő nemrég a Fenty és a Puma közös eseményén tette tiszteletét, ahol mindenki megcsodálhatta vadonatúj frizuráját.