A növényi alapú sajtok, például a kesudióból vagy mandulából készült sajtkrémek, természetes módon mentesek a telített zsíroktól, sokszor pedig B12-vitaminnal vagy kalciummal is dúsítják őket. Ezek az alternatívák ideálisak a laktózérzékenyek számára, miközben csökkentik az étrend általános zsír- és kalóriatartalmát, úgyhogy a diétához is remekül passzolnak.
4/5
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Sajt: alacsonyabb zsír- és kalóriatartalom
A növényi alapú sajtok, például a kesudióból vagy mandulából készült sajtkrémek, természetes módon mentesek a telített zsíroktól, sokszor pedig B12-vitaminnal vagy kalciummal is dúsítják őket. Ezek az alternatívák ideálisak a laktózérzékenyek számára, miközben csökkentik az étrend általános zsír- és kalóriatartalmát, úgyhogy a diétához is remekül passzolnak.