Rúzsa Magdi már Novák Katalin beiktatásakor titokban üzenhetett neki egy sorral?

Novák Katalin beiktatásakor Rúzsa Magdi lépett fel. Az elénekelt dalában bizony volt egy nagyon fontos sor.

Mindenki tudta, hogy Novák Katalinra nagy felelősség hárul majd

Magyarország első női köztársasági elnökének beiktatása a Kálvin téri református templomban ökumenikus istentisztelettel kezdődött. A hivatalos ceremónia a Kossuth téren volt, ahol Novák Katalin ünnepi beszédet is mondott.

„Az én minősített felelősségem az, hogy elnökként megmutassam, mit jelent nekem szülőföldem, Magyarország, mit jelentenek honfitársaim, a magyarok, mit gondolok a mi közös életünkről és a világban betöltött helyünkről. Ebből a személyes magyar világ-nézetből következnek majd cselekedeteim”

- mondta akkor a beszédébe Novák Katalin még 2022 májusában.

Novák Katalin azóta lemondott a köztársasági elnöki tisztségről. A galériánkban megmutatjuk, milyen volt a beiktatása, és vajon Rúzsa Magdi valóban üzenhetett-e neki titokban az előadott dalával.

Novák Katalin azután jelentette be lemondását az M1 rendkívüli adásában szombat délután, hogy az elnöki kegyelem körül kialakult botrányra reagálva Orbán Viktor miniszterelnök alkotmánymódosítást kezdeményezett, amelynek értelmében nem kaphat elnöki kegyelmet, aki kiskorú ellen követ el bűncselekményt.
Kattints a további képekért!

Mint február elején kiderült, Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmet adott a bicskei pedofilbotrány egyik elítéltjének, az eset pedig jelentős felzúdulást keltett a közbeszédben. Novák Katalin most döntött.

Leadfotó: MTI Fotó – Sándor-palota

Oldalak

Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.