Zacher Gábor megdöbbentő kijelentést tett a marihuánáról, erre sokan felkapták a fejüket

Zacher Gábor úgy gondolja, valamilyen enyhítésre szükség lenne a szabályozásban. Vajon eljöhet ebben is a változás a marihuána kapcsán?

Sokan felkapták a fejüket a kijelentésére

Zacher Gábor volt Ágai Kis András vendége a Mutasd magad! című YouTube-műsorban, aminek nem olyan rég debütált a második része is.

Az első epizódban meglepő őszinteséggel mesélt arról, hogy milyen érzés volt kezelni az édesanyját, aki tüdőrákban hunyt el. Akik követik az orvos nyilatkozatait, azok jól tudják, hogy sosem szokott köntörfalazni.

Miután az édesanyja elment, még rá is gyújtott a kórteremben, de ide kattintva még több érdekességet megtudhattok a történetről. Zacher Gábor most egy másik érzékeny témába, a marihuána legalizálásába ment bele. A galériánkban megtudhatjátok, mit gondol erről jelenleg!

Zacher Gábor szerint az energiaital egyáltalán nem rosszabb, mint a kávé, vagy akár a cola. Hozzá is tette, hogy minden, amit mértéktelenül fogyasztunk, az természetesen káros.
Kattints a további képekért!

Zacher Gábor mindent megtett édesanyjáért, de végül tüdőrákban hunyt el.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Csisztu Zsuzsa egy különleges estén van túl. Meg is mutatta a rajongóknak, hogy milyen csodálatosan nézett ki.
Sztárok
Tudvalevő, hogy Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt 2018-ban összeházasodott volna Harry sussexi herceggel. Az esküvőre Rick Hoffman, Meghan egykori színészkollégája is hivatalos...
Sztárok
A 31 éves modell nemrég részletekbe menően elevenítette fel a megrendítő esetet.