Lifestyle

Így törölheted az exed a képeidről Valentin-napra

Az alapvetően adat-helyreállítással, és digitalizálással foglalkozó magyar cég most féláron radírozza le bárki fotóiról az exeket, mindezt mesterséges intelligenciás képszerkesztés segítségével.

Képzeld el, hogy van egy kedvenc fotód, amelyen az exed is szerepel, és szívesen megtartanád az emléket, csak éppen nélküle. Így születtek korábban az eltépett vagy kínosan megvágott fotók, de ma már létezik modern megoldás a problémára.

Valentin-napi akcióval kedveskednek

A digitális emlékmentés terén szakértő Emlékmentő cég egy váratlan Valentin-napi promóciót indított idén. A kampány során február elseje és tizennegyedike között féláron kínálják mesterséges intelligenciával történő fotószerkesztési szolgáltatásukat. Ezzel a módszerrel az exeket és nem kívánt személyeket szinte észrevétlenül távolítják el a fotókról, lehetővé téve az emberek számára, hogy megtartsák kedvenc emlékeiket, de már egy új, frissített változatban. Ez az új technológia pont időben érkezett ahhoz, hogy segítsen a szingliknek és a frissen szakítottaknak egy kis "tisztogatásban" Valentin-nap előtt.

„Az Emlékmentő mindig is azon dolgozott, hogy segítsen ügyfeleinek a múltjuk digitális megőrzésében és felújításában. Ezzel az akcióval egy lépéssel tovább megyünk: segítünk nekik elengedni a múltat és a fájó emlékeket átkeretezni” – mondta Stier-Nemes Lenke, a cég kommunikációs vezetője. „Ez az akció arra ösztönzi az embereket, hogy a technológia segítségével elinduljanak az újrakezdés útján, és pozitív módon nézzenek a jövőbe.”

fotó retus törlés

Ahogy közeledik a szerelmesek napja, ez az akció remek lehetőséget kínál azok számára, akik frissen szakítottak vagy egyszerűen csak szeretnének megszabadulni a múlt emlékeitől. Ez az újítás egy kis technológiai varázslattal kínál segítséget a múlt feldolgozásában és az új kezdetek megteremtésében.

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.