Lifestyle

Halálra rémült a nő, amikor rájött, mivel mosott kezet szappan helyett

Kissé megkésve döbbent rá, mekkora hibát is vétett!

Rituálévá vált

A koronavírus-járvány világszerte eszkalálódik, az átlagemberek pedig lassacskán ráeszmélnek, mennyi minden múlik az óvintézkedések betartásán, s mennyire életbevágóan fontos a megelőzés, a kór elleni hatékony védekezés. Örvendetes látni, hogy milliók fordítanak nagy gondot a mindennapi higiéniájukra, az alapos, helyes kézmosás pedig szintén tömegek számára vált napi rituálévá. Sajnos azonban egyeseket csak a kellő elhivatottság fűti, a kézmosás szabályos technikájával hadilábon állnak. Például az az amerikai nő is, aki szappan helyett valami egész mással mosott kezet, méghozzá két teljes napon át!

Lapozz tovább a sztori részleteiért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.
Lifestyle
Nem elég, hogy az orosz-ukrán háború miatt így is illékony és instabil lábakon áll a világ békéje, Észak-Korea időről időre borzolja a kedélyeket.