Lifestyle

Készülj rá: ez a három csillagjegy szakíthat nyár végéig

Nehéz időszak elé néznek.

Sors

Szép lassan beköszönt majd a nyár is, ami remélhetőleg idén is az utazásról, a haverokról, bulikról és természetesen a romantikus szerelmekről szól majd. A csillagok állása szerint azonban akadnak majd olyanok, akiknek biztosan nem - nekik ez az időszak a magánéleti válságról szólhat elsősorban. Van rá esély, meg sem tudják majd menteni a kapcsolatukat. Az érintettek magukra ismernek a legfrissebb horoszkópból, és nem éri őket meglepetésként a dolog, hiszen szívük mélyén régóta érzik, a kapcsolatuk messze nem tökéletes.

KOS. A Kosok számára ez a nyár nagyon meghatározó lesz. Bár már egy ideje akadozik a párkapcsolatuk, mégis reménykedtek, hogy meg tudják menteni. Most fel fogják ismerni, hogy itt már nincs amit tenni, hiszen mindkettőjük útja másfelé vezet. Nagyon fognak szenvedni, de rájönnek később, hogy az élet megy tovább.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.