A magyar Netflixen egy bérgyilkosos romantikus vígjáték tarol, és a cápák is eszik az embereket

A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.

Az a cápás film is tartja magát, amit Stephen King megdicsért

A Netflixnek nem kell félnie, mivel jelenlegi is ő az uralkodó a stream háborúban. A platformon nem meglepő módon továbbra is a Bridgerton a legnézettebb sorozat, és ezt követi a Geek Girl első évada.

Azonban mi a helyzet, ha most nincs kedved évadokat darálni? Nos, akkor jöhetnek a filmek!

A galériánkban ismét összeszedtük, hogy melyek a legnézettebb alkotások a magyar Netflixen. A cápákat egy bérgyilkosos film taszította le a trónról, ami inkább fekete komédia kicsit, mint romantikus vígjáték, de van benne szerelem is.

Egy jámbor professzor, aki felcsap kamubérgyilkosnak a rendőrség megbízásából, óriási slamasztikába kerül, amikor belebolondul egy ügyfelébe. A sztori dióhéjban ennyi, és tényleg egy agykikapcsolós alkotásról van szó. A bérgyilkos, aki nem is volt ráadásul cikkünk írásakor 7-es pontszámmal díszeleg az IMDb-n. Végre egy Netflix vígjáték, ami nem közepes értékelést kapott a közönségtől.
Kattints a további képekért!

Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.