Napi horoszkóp, 2024.06.23.: Az Ikrekkel ma csupa jó dolog történhet!

Egy bizonyos esemény ma felkavarja a Vízöntőt életét. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Kemény vagy és határozott, ha céljaidról van szó. Már ma elkezdhetsz készülni a jövő hetedre, jó, ezért naptárt ragadsz, és szépen feljegyzed mik azok a feladatok, amelyeket szeretnél véghezvinni. Sok energiád van, ezért egy kirándulás vagy délutáni séta jótékony hatással lehet rád. Ne bosszankodj semmin, élvezd a pillanatot és töltődj fel az előtted álló napokra.


IV.21. - V.20.

Bika

Jó nap ez a mai családi programokra, illetve rokonlátogatásra. Szívesen szervezel ma összejöveteleket az otthonodban, ha az idő engedi egy kis kerti sütögetésre is meginvitálhatod a családtagjaidat. Sok nevetésben és önfeledt pillanatban lesz részed. Mutasd ki, hogy mennyire fontosak számodra a szeretteid, és hasonló visszajelzéseket fogsz kapni!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagyszerű programra invitálnak ma barátaid, és ha egy kicsit tétovázol is az elején, később rájössz, hogy ezt igazán kár lett volna kihagyni. Nagy szükséged van most a kimozdulásra, ugyanis a hétvégéd nagy részét egyedül töltötted az otthonod falai közt. Csatlakozz a többiekhez és sodródj az árral, hiszen ma mindenből csak jó sülhet ki.


VI.22. - VII.22

Rák

Ha ma megteheted, nyugodtan maradj otthon és élvezd a biztonságot és a jó időt saját kertedben vagy a kényelmes otthonodban. A Rákban járó Nap felerősíti benned az érzelmeket, és tudattalanul is jobban kötődhetsz a családodhoz, a szeretteidhez. Itt a lehetőség, hogy elmond valakinek mennyire szereted és nagyra becsülöd, legyen az családtag, barát vagy egy titkos szerelem.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei ma különösen segítőkészek lehetnek, szinte biztos, hogy bármiben lehet rájuk számítani! Ott vannak elsőként, ahol mások nem boldogulnak egyedül a helyzettel. Nem csak a lelki gondok megoldásában lehet számítani rájuk, hanem a fizikai munkától sem riadnak vissza. Őket is feltölti, hogy mások számítanak rájuk.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nehezen egyezteted össze a munkát és a családi vagy magánéletet, erre utal a Rákban járó Merkúr és a Bak Hold kapcsolata. Lehetséges, hogy a szeretteid kissé elhanyagolva érzik magukat, ezért jól teszed, ha a hét utolsó napját rájuk szánod. Játszatok valamit közösen és mutasd meg, hogy te is képes vagy kikapcsolódni és átadni magad az örömöknek.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Használd ki ezt a napot arra, hogy elmélyedj önmagadban. Ma sok érzelem felszínre törhet, amellyel legelőször nem igazán tudsz mit kezdeni, hiszen nem tudod honnan erednek. Jó, ha leírod őket, így később sokkal jobban meg tudod majd vizsgálni, és az írásterápia is jótékony hatással lesz rád.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Szinte minden sejtedben érzed a változást. Nehezen igazodsz ki önmagadon, azt veszed észre, hogy egyik pillanatban ezt akarod, a másikban pedig a gyökeres ellentétét. Adj időt magadnak és légy türelmes, a sors hozni fogja a lehetőségeket, amelyek utat mutatnak majd neked.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma különösen fogékony lehetsz hitbéli és filozófiai dolgokra. Kedved támad ellátogatni egy templomba vagy jobban beleásni magad vallási vagy teológiai témájú írásokba. Elgondolkodhatsz magad is azon, hogy miben hiszel, mi az, ami a te világnézetedet mozgatja. Ha mélyen magadba nézel, érdekes válaszokra bukkanhatsz!


XII.22. - I.20.

Bak

Termékeny és mozgalmas nap elé nézel, akkor is, ha ma éppen nem dolgozol. Hatalmas energiával vágsz bele az elmaradt teendőkbe, és szinte nincs olyan, amit ne tudnál véghez vinni. Szó sem lehet arról, hogy lustálkodj vagy heveréssz, hiszen hatalmas kötelesség tudatod még a hét utolsó napján is hajt.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma végre elérkezhet a várva várt esemény, amely felkavarja a Vízöntők életét! Lehet ez egy új kapcsolat, terv vagy feladat, mindenképpen örülni fognak neki, és alig várják, hogy belevágjanak. Azonban ne kapkodjanak el semmit, gondolják át alaposan lépéseiket. Ma ők is képesek meglepetést okozni a barátaiknak és családjuknak.


II.21. - III.20.

Halak

Élvezed a pihenést és úgy gondolod, a feladatok még várhatnak. Ha ma meglehetősen lusta vagy, nincs azzal semmi gond, hiszen a héten keményen dolgoztál. Csinálj valami olyat, amire már rég nem volt példa és ami jó hatással van testedre és lelkedre is egyaránt, hogy feltöltődve vághass neki a következő hétnek.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.
Lifestyle
Pedig minden pontosan úgy lett, ahogy kérte. De azért valaki gondolkozhatott volna picit.