Lifestyle

Nincs ma nála felkapottabb sorozatsztár, mégsem ismeri fel senki ezen a fotón - neked vajon menni fog?

A szóban forgó férfisztár a tavasz egyik legmenőbb Netflix-sorozatában is főszerepet játszott.

Meghódította a kisképernyőt

Intelligens, sármos, tehetséges, és az utóbbi időszak több sikersorozatában is fontos szerepet játszott. Nos, vajon melyik közkedvelt férfisztárra gondolunk? Valószínű, hogy az utóbbi időben te is gyakran láttad már őt a kisképernyőn, de még így sem lesz könnyű felismerned egyetlen fénykép(részlet) alapján. Ha követted színészi témájú képrejtvény-sorozatunkat, akkor pontosan tudod, mi is adja a most következő fejtörő nehézségét. Ha viszont csak most kapcsolódnál be a szériába, akkor annyit előrebocsáthatunk, hogy tökéletes memóriával kell rendelkezned a helyes megfejtéshez. Itt az ideje, hogy a mélyvízbe ugorj: tekintsd meg galériánkat, és indulhat is a játék!

Meg tudod állapítani egyetlen arcrészlet alapján, hogy melyik népszerű férfi színészre gondoltunk?
Kattints a további képekért!

Ha rajongsz a kortárs Hollywoodért, és sasszemmel áldott meg a sors, akkor rajtad biztosan nem fog majd ki a következő fejtörő.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.