Napi horoszkóp: Fogadja meg az Ikrek a csillagok tanácsát és elkerülheti a kellemetlenségeket - 2022.05.25.

A Halakat ma sem hagyják cserben a földi és égi támogatói. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A munkádat ma rendkívüli módon fogod élvezni. Most kiélheted benne kreativitásodat, és megvalósíthatod egyedi elképzeléseidet, ötleteidet. Mostanában kissé érzékeny vagy, mi több, bár nem szokásod, túlságosan sértődékeny lehetsz.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma olyan kihívásokra van leginkább szükséged, amelyek kibillentenek a komfortzónádból, még akkor is, ha ezt jelenleg rendkívül kényelmetlennek érzed. Csak így tudod megmutatni, mire vagy képes. Tedd félre az óvatosságodat és vállald önként a kihívásokat!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Legyél toleráns és türelmes, ne akarj mindent azonnal és egyszerre! Amennyiben ezt megfogadod, elkerülnek a bajok és a veszteségek. Ha új vállalkozás indításán gondolkozol vagy esetleg utazásra készülsz, ezek nagyon szerencsésen alakulhatnak.


VI.22. - VII.22

Rák

Nem tudsz belenyugodni abba, hogy egyes családi kapcsolataid nem olyanok, mint amilyennek képzelted. Szinte érzelmi próbatételként éled meg a legkisebb véleménykülönbséget is. Lazíts egy kicsit a kötelékeken, és semmit se akarj ráerőszakolni a szeretteidre.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Minden kapcsolatodban barátságos és udvarias vagy, de ennél többre nem vagy hajlandó. Nem veszed elég komolyan mások véleményét, az esetek többségében nem is figyelsz nagyon oda arra, amit mások mondanak neked.


Szűz

Mindig a saját fejed után mész, akár pénzügyekről, akár érzelmi kapcsolatokról van szó. Minthogy azonban igen nagyvonalúan ítéled meg a helyzeteket és az embereket, nem mindig hozol bölcs döntéseket. Nem tűröd a bírálatot, ha véletlenül hibázol, mindent egyedül akarsz helyrehozni.


Mérleg

Ma megint sokat kell dolgoznod, és ráadásul nem mindig végezhetsz olyan munkát, amelyben örömödet leled. Nagyon bízol abban, hogy ez csak átmeneti állapot, és előbb-utóbb megérkezik valahonnan egy bölcs támogató, aki használható tanácsokkal tud téged segíteni.


Skorpió

Csak nagy nehézségek árán vagy képes levezetni az érzelmi feszültségedet. A béke nagyon törékeny dolog, egy ártatlannak tűnő szó elég ahhoz, hogy összevesz szerelmeddel, rokonaiddal vagy akár az egyik legjobb barátoddal.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma nem vagy hajlandó engedményekre, ugyanakkor nagyon bánthat a harmónia hiánya. Ha gyakorlatiasan méred fel a helyzetet, csak egy megoldás kínálkozik, vagyis mindent nyíltan meg kell vitatni. Nem kell mindig életre-halálra szóló felelősséget vállalnod.


XII.22. - I.20.

Bak

Nem lenne bölcs dolog, ha váratlanul megszüntetnél egy régebbi kapcsolatot. Lehet, hogy unod a dolgot, de gondolj arra mi van, ha esetleg nem jön a régi helyett valami jobb, érdekesebb. Egy kis óvatos előrelátással kivédheted a csalódásokat.


Vízöntő

Jól teszed, ha most az önzésedet nem korlátozod, elsősorban a saját igényeidre gondolj. Ne akarj most áldozatokat hozni, nem lenne túl szerencsés! Lelkes vagy és élénk, bármit elérhetsz a következő napokban.


II.21. - III.20.

Halak

A környezetedben jócskán akadnak támogatóid, akik sokat tesznek azért, hogy az akadályokat elhárítsák az utadból. A szerencsésen alakuló körülmények nagyon magabiztossá tesznek, azt hiszed, hogy korlátlanul számíthatsz az élet ajándékaira.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak