Napi horoszkóp: A Nyilas mielőbb keresse fel orvosát! - 2022.08.05.

Az Ikrek vegye észre, hogy valakinek nagyon tetszik! Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

A napod feszülten kezdődhet, mert már a reggel folyamán kisebb nézeteltérések lehetnek egy számodra fontos családtagoddal. Ne aggódj, a nap végére minden a helyére kerül! Ehhez viszont nyugodtságra, optimizmusra és nem kevés kompromisszumkészségre lesz szükséged.


IV.21. - V.20.

Bika

Az egyik ismerősöd révén olyan információ birtokába juthatsz, hogy szinte a lélegzeted is eláll. Hiszed is, meg nem is, a legszívesebben azonnal a végére járnál a dolognak. Semmiképpen ne ronts ajtóstul a házba, óvatosan derítsd ki az igazságot!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Van valaki a közeledben, aki nagyon vonzódik hozzád, de nem igazán mer közeledni. Türelmesen figyel és vár, hátha kap tőled egy biztató jelet. Ha szimpatikus számodra a közeledése, akkor nyugodtan viszonozd az érdeklődését, akár te is megteheted az első lépést!


VI.22. - VII.22

Rák

Legyen szó bármilyen kedvező befektetési lehetőségről, most nem érdemes egy percig sem foglalkoznod vele. A fantáziád azonnal működésbe lép, és pillanatok alatt eltávolodhatsz a valóságtól. Hallgass azokra, akik jól eligazodnak az üzleti világban!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Kicsit nyugtalannak érezheted magad, mert talán úgy érzed, valami készülőben van, de nem igazán találsz rá magyarázatot. A megérzéseid most is remekül működnek. Jól érzed, valóban erőteljes változások körvonalazódnak, de ha felkészülsz rájuk, ne érhet semmi baj!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma nem sok kedvet érzel a munkához, a bolygók ma álmodozásra hajlamosítanak. Túl kevés az energiád a kitartást igénylő feladatokhoz. Ha van rá lehetőséged, inkább vegyél ki szabadnapot a mai napra, holnap sokkal jobb hangulatban leszel és az erőd is visszatér!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Már kora reggel olyan feszült helyzetbe futhatsz bele, amelyhez szükséged lesz a kreativitásodra. Ne hagyd magad siettetni, mert csak nagyobb káoszt teremthetsz magad körül. Itt az ideje elgondolkodnod azon, hogy megéri-e elköteleződnöd jelenlegi munkahelyeden.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Most egy kicsit szétszórt vagy, ez főképpen bizonytalanságodnak köszönhető. Magabiztosságodat csak akkor nyerheted vissza, ha nem hagyod, hogy az aktuális érzelmeid uralkodjanak feletted és befolyásoljanak a döntéseidben.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A folyamatos stressz és az elhúzódó konfliktusok, valamint a meg nem oldott problémák komoly egészségügyi kellemetlenségekhez vezethetnek. Nem szabad félvállról venned a tüneteket, mert a fájdalom már komoly jelzés arra, hogy itt lenne az ideje, hogy felkeresd az orvosodat.


XII.22. - I.20.

Bak

Varázslatos kisugárzásoddal bárkinek megtudod hódítani a szívét. Arra azonban fokozottan ügyelj, hogy ne élj vissza a vonzerőddel. Legyél őszinte, és ne áltasd azokat a reménykedő személyeket a közeledben, akik valamilyen oknál fogva nálad nem jöhetnek számításba.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szerencsés időszak köszönt rád, izgalmas napok következnek, mivel a terveid végre megvalósulni látszanak. Lehetőséged adódik arra, hogy újból magadra találj és ezáltal a régi vágyaidat is valóra válthasd. A jegyedben járó Szaturnusz jó hatással van a kitartásodra, mind fizikai és lelki értelemben.


II.21. - III.20.

Halak

Bárkit képes vagy meggyőzni pénzügyi kérdésekben, bár ma túlságosan erőtlennek érezheted magad, ennek ellenére sikert sikerre halmozol. Ezt elsősorban a beleérző képességednek köszönheted, szóval ma bátran kockáztass,és légy merész!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak