Hétvégi szerelmi horoszkóp - A sok szerelmi csalódás után végre a Mérlegre mosolyog a szerencse

Az Oroszlán újra összejön az exével. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Ez az időszak rendkívül ígéretesnek mutatkozik, csak egy kis nyitottságra van szükséged, akár a pároddal töltött időről, vagy baráti találkozóról, esetleg akár internetes társkeresésről legyen szó. Amennyiben egyedülálló vagy, a számodra megfelelő partner most bárhol felbukkanhat. Ha párban élsz, akkor ez a hétvége nagy döntéseket hozhat magával, a lényeg, hogy semmit ne hamarkodjatok el!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ez az időszak számtalan lehetőséget tartogat számodra. Végre megvalósíthatod azokat a terveidet, amelyekre már régóta vágysz. A szerelmi életedben választás elé állíthat a sors, valószínűleg egy súlyosabb döntést kell meghoznod. El kell döntened mit is szeretnél, megszabadulj-e azoktól a dolgoktól, amelyek csak visszahúztak és változtass az eddigi életeden.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ez az időszak úgy tűnik, hogy nem igazán alkalmas arra, hogy új ismeretségeket köss, ezért inkább próbálj meg több időt szentelni a szeretteidre, családodra. Mutasd ki ragaszkodásodat és szeretetedet az irányukba, akár még kompromisszumok árán is, de próbálj meg a kedvükben járni! Ne most hozz meg nagyobb döntéseket, hidd el, hamarosan jobb idők köszöntenek rád!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ha párkapcsolatban élsz, akkor az elmúlt időszakban a munka és egyéb elfoglaltságok miatt kevesebb időtök jutott egymásra a pároddal. Most viszont lehetőségetek lesz arra, hogy több időt töltsetek együtt. Ha szingli vagy, akkor a hétvége új lehetőséget hozhat az életedbe. Előfordulhat, talán már fel is adtad a reményt, hogy rád talál a nagy szerelem, most viszont váratlanul szinte berobbanhat az életedbe!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Végre elsimulnak a korábbi viták, problémák, képessé válsz a megbocsátásra és a rossz érzések elengedésére. Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Ki tudja, talán újabb esélyt adsz egy múltbeli kedvesednek. A lényeg, hogy ne stresszelj, légy nyitott, használd ki, hogy tele vagy energiával. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor még egy kicsit várnod kell rá, de úgy tűnik, már nem sokáig!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Egy mozgalmas időszak után itt az ideje kicsit megpihenni, hogy erőt gyűjthess. Ezen a hétvégén nagy döntések nem várnak rád, de érdemes résen lenned, ha párkapcsolatban élsz, mert problémák adódhatnak. Könnyen megeshet, hogy ezek csak félreértésből fakadnak, de ha nem vagy résen, hatalmas vita kerekedhet belőlük. Ha szingli vagy, új baráti kapcsolatokra találhatsz, amelyből akár még szerelem is lehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Sok csalódás után végre rád mosolyoghat a szerencse és olyan emberrel hozhat össze a sors, akire mindig is vágytál. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor végre kevesebb problémával, vitával kell szembenéznetek, és komolyabban elkezdhettek tervezgetni, akár még házasság vagy a gyermekvállalás is szóba jöhet. A lényeg, hogy mindent alaposan beszéljetek át!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Ez egy kifejezetten romantikus hétvége, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által nyújtott örömöknek. Egy régi szerelem is feltűnhet az életedben, és komoly bonyodalmakat okozhat. Ha fontos a jelenlegi párod, tisztázd vele a kialakult helyzetet, tartozol ezzel magadnak és párodnak is. Itt az alkalom, hogy rendet tegyél az életed kritikus területein!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Hajlamos vagy mindent magadra vállalni, majd később az áldozat szerepében tetszelegni. Ez a negatív magatartás a későbbiekben megbosszulhatja magát, mert nem csak számodra kényelmetlen ez a helyzet. A párod egyre kevésbé tolerálja, hogy ennyire bezárkózol és elhagyod magad. A boldogságod kulcsa a régi rossz szokások elhagyása, és egy egészségesebb érzelmi hozzáállás kialakítása lehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ez az időszak nem alkalmas nagy horderejű és sorsdöntő lépések meghozatalára, ezért most inkább használd ki ezt az időt és lazítsatok, élvezzétek az egymással töltött időt. Ha keresed a szerelmet, akkor a szerencse végre rád mosolyoghat, és olyan emberrel hozhat össze a sors, akire mindig is vágytál. Azért nem árt, ha két lábbal állsz a földön, ugyanis a külsőségek könnyen tévútra vihetnek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha úgy érzed, hogy az életednek van egy olyan területe, amelyre ráférne a megújulás, akkor itt a remek alkalom, hogy megtedd a kezdő lépéseket a változtatásokhoz! A kapcsolatodban ettől függetlenül is komoly változások, átrendeződések várhatóak, ls itt az idő, hogy eldöntsétek: együtt vagy külön folytatjátok tovább az életeteket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ez az időszak egy váratlan fordulattal kezdődhet, ami érzékenyen érintheti a párkapcsolatodat. Bármi történik is, az a legfontosabb, hogy ne a félelmeidre hagyatkozva hozd meg a döntéseidet. A sorstól jó esélyeket kaphatsz arra, hogy pozitív irányba tereld a magánéletedet, de ehhez neked is tenned kell, méghozzá nem is keveset!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak