Lifestyle

Napi horoszkóp: A Mérleg használja ki a kínálkozó lehetőségeket - 2021.10.06.

A Nyilasnak lehet, hogy fel kell adnia a biztosat a bizonytalanért. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

kos

A mai napon megszülető Újhold nagy segítségedre van abban, hogy türelmesebb és toleránsabb legyél a pároddal. Próbáld meg egy kicsit a környezeted szemével látni a történéseket, beszéljétek meg, kinek milyen elvárásai vannak a másikkal szemben és próbáljátok megtalálni a közös pontokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

bika

A mai Újhold a kollégáiddal való kapcsolataidra és a munkádra helyezi a hangsúlyt. Milyen a kapcsolatod a munkatársaiddal? Mennyire befolyásolják a sikereidet, teljesítményedet? Nyitott vagy mások véleményére? Ezeket gondold végig - ha sikerül a berögzült szokásaidon változtatnod, új ajtók nyílhatnak meg előtted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

ikrek

Ha együttműködsz az Újhold energiájával, a szépség és a harmónia mindenben ott lesz, amit csak létrehozol a mai nap folyamán - legyen az kézzelfogható dolog vagy egy emberi kapcsolat. Próbálj meg tapintatos, toleráns lenni és nem ítélkezni elhamarkodottan. A kapcsolataidat ezzel tudod leginkább újraépíteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

rák

Az otthonod számodra az a terep, ahol biztonságban érzed magad, itt tudsz leginkább kiteljesedni, bár igaz, hogy a családoddal kell a legtöbb kompromisszumot megkötnöd, ahhoz, hogy béke legyen. Az Újhold megvilágítja a családi életedet, arra ösztönöz, hogy figyelj szeretteidre, teremts békét az otthonodban. Költözésre, lakás átalakításra, családalapításra is remek időszak ez a mostani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

oroszlán

Itt az idő, hogy elkezdj valamit tanulni. Nem muszáj iskolai keretek között, jó ötlet egy online kurzus is. A lényeg, hogy ne csak a saját szűrődön keresztül, hanem mások szemszögéből is lásd a világot. A mai Újhold egy váratlan utazási lehetőséget is hozhat számodra, ha van rá lehetőséged, indulj útnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


szűz

A mai Újhold remek lehetőséget teremt arra, hogy a pénzügyeidet átvizsgáld, de ahhoz, hogy komoly változásokat tudj elérni az anyagi helyzetedben vagy akár életkörülményeiden, kénytelen leszel másokkal együttműködni. Ez persze némi kompromisszummal járhat együtt, de hidd el, megéri.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


mérleg

A jegyedben létrejövő Újhold egy tökéletes időszakot biztosít a céljaid, terveid megvalósításához. Használj ki minden lehetőséget, ami csak az utadba kerül. Töltsd meg az életedet álmokkal, teremtő erővel és állj készen a megújulásra, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a szerencsés időszakból.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


skorpió

Minél nagyobb viharok vannak a lelkedben, annál inkább vágysz a békére és a nyugalomra. Ne a világban keresd, hanem saját magadban, vonulj el kicsit, a lelked legmélyén leled meg a szépséget, a szeretetet és a biztonságot. A mai Újholdkor, amit gondolatban megteremtesz, azt a következő hónapban valósággá változtathatod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

nyilas

Vannak időszakok amikor a biztosat fel kell adni a bizonytalanért, így érheted el, hogy azt tehesd, amit igazán szeretnél. Gondold végig, hogy állsz a vágyaiddal, sikerült-e megvalósítani őket. Sohasem késő újrakezdeni - a mai Mérleg Újhold egy olyan lehetőséget hozhat az utadba, amely közelebb vihet a valódi vágyaidhoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

bak

Tanulj meg bízni másokban, együttműködni, összefogni egy nemes cél érdekében. Egy egészséges kompromisszummal nem csak te nyerhetsz sokat, hanem a környezeted is. A ma létrejövő Mérleg Újhold jó lehetőséget kínál a karrieredben, de csakis akkor, ha képes és hajlandó vagy együttműködni másokkal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


vízöntő

Az utazás, egy jó beszélgetés, tanulás mind-mind azt a célt szolgálja, hogy kinyisson számodra egy új, izgalmasabb világot. Lehetőséget ad, hogy mások szemén, gondolatain keresztül közelebb kerülhess magadhoz. A mai Újhold olyan megoldási lehetőségeket hozhat eléd, amelyek eddig eszedbe sem jutottak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

halak

Ideje, hogy végiggondold az anyagi helyzetedet, főleg, ha gondjaid vannak ezen a területen. Nézd át bevételeidet, kiadásaidat, vizsgáld meg költekezési szokásaidat és vezess be új szabályokat. A Mérleg jegyében létrejövő mai Újhold segít rendezni és tisztán látni az anyagi helyzetedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Sztárok
Varga Izabella a kezdetektől a megszűnésig, vagyis 1998-tól 2021-ig játszott a tévésorozatban.
Sztárok
A TV2-nél már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.