Lifestyle

Napi horoszkóp: A Bak napját feldobhatja egy váratlan jó hír. - 2022.09.25.

A Mérleg végre elnyeri méltó jutalmát a kemény munkájáért. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Az élet sok meglepetést tartogat számodra. A mai napon talán olyasmiben is kockázatot vállalsz, amitől eddig mélyen elhatárolódtál. Most olyan dolgokat is szeretnél kipróbálni, amiről eddig nem is álmodtál. Valósítsd hát meg őket!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha vannak olyan terveid, amelyekre mindennél jobban vágysz, akkor ideje lenne pontosan felmérned az anyagi lehetőségeidet. Semmiképpen ne vágj bele kockázatos és kétes kimenetelű vállalkozásokba! Egyelőre csak a tervezés ideje van. Élvezd ma a varázslatos őszt, és tedd félre egy kicsit a munkát!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma rengeteg tanácsot kaphatsz ismerőseidtől, barátaidtól az érzelmi életeddel kapcsolatban. Gondolj át alaposan minden jó tanácsot, még mielőtt rossz döntést hoznál, akár aludj is rá egyet! Lehet, hogy amit ma jónak gondolsz, az holnap már csalódást okozna!


VI.22. - VII.22

Rák

Ma rendkívül energikus és lelkes vagy, emiatt hajlamos lehetsz olyan feladatba is belehajszolni magad, amit máskor eszedbe sem jutna elvállalni. Most a veszély abban rejlik, hogy nem érzed a realitás kereteit és túlhajszolhatod magad.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Mivel kedveled a kihívásokat, ezért bátran kockáztatsz, pedig most nagy a tét. Fel sem merül benned, hogy akár kudarcot is vallhatsz, nagyon biztos vagy a dolgodban! Most az a legszerencsésebb, ha nem hallgatsz senkire, és a saját utadat járod!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy egészen más a valóság és az elképzelés. A párkapcsolatodban olyan dolgokra vágyhatsz, ami valószínűleg csak illúzió marad, és hiába igyekszel mindent megtenni, emiatt rosszkedvű és mogorva lehetsz.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A sikeredet annak köszönheted, hogy félre teszel mindent, amiről úgy érzed, hogy akadályoz téged. Csak a kitűzött célod lebeg a szemed előtt és eltökélten haladsz előre. Erőfeszítéseid meg is hozzák a várva várt eredményeket!

X.24. - XI.22.

Skorpió

Úgy érzed, hogy nem vagy képes megbirkózni a jelenlegi problémáiddal, ezért inkább nem foglalkozol vele. Úgy teszel, mintha nem is létezne, csak, hogy időt nyerhess. Most arra van szükséged, hogy levegőhöz juss, ami lehetővé teszi, hogy rendezd a gondolataidat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Azon igyekszel, hogy a szeretetedet nagyvonalúan kimutasd. Ennek nemcsak a párod, de a környezeted is örül, pedig most nagy szükséged lenne a józanságra, mert hízelgés és dicséret hatására hajlamos lehetsz meggondolatlan kiadásokba verni magad.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma reggel egy váratlan jó hír feldobhatja a hangulatodat, így már sokkal szebbnek látod a világot. Jobbkor nem is jöhetett volna, mert a kedved különösebb ok nélkül a mélyponton volt. Alig várod, hogy másoknak is elújságold a jó hírt!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma már nagyon bánod, hogy túl könnyelmű ígéretet tettél. A legszívesebben visszacsinálnád, de már nincs rá lehetőséged. Úgy érzed, kellemetlen helyzetbe hoztad magad. Nagyon fontosnak tartod a megbízhatóságodat, és most ez veszélybe kerülhet.


II.21. - III.20.

Halak

Újabban háttérbe szorul a szerelem az életedben. Romantikus természeted ezt valaha elképzelni sem tudta volna. De most a siker, az érvényesülés, ami a legfontosabb számodra. Pedig a szerelem ott ólálkodik a közeledben és arra vár, hogy észrevedd.


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...